0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν και ειδικότητες που πέρσι δεν τους προσμετρήθηκαν οι συνταξιοδοτήσεις καθόλου..χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα αδικηθούν και φέτος για δεύτερη φορά, πράγμα το οποίο απεύχομαι βέβαια.
Και περυσι 25% εκανε ανακληση...φετος θα κανει ενα 30% λογικα...δικη μου εκτιμηση
Δεν ισχύει αυτο που λες σε ολες τις ειδικοτητες τα υπολογισαν.Δεν μιλάμε ουτε για 25% ουτε για 30%.Εχω πλήρη εικονα για τις ΔΔΕ που ανεφερα μια και αυτές τις ημερες εγινε το ΠΥΣΔΕ σε αυτές.Φυσικά οι συνταξιοδοτήσεις δεν ενδιαφέρουν μονο για διορισμους, αλλα και για εμας που θέλουμε να πάρουμε οργανικη μας ενδιαφέρει αρκετα! Υπάρχουν σχολεία που θέλουμε να πάμε και περιμένουμε καποιος να φυγει απο εκει! Να μου επιτρέψεις να είμαι 100%σίγουρη για την δική μου ειδικότητα ότι δεν υπολογίστηκαν χωρίς καμία αμφιβολία τη σιγουριά σου να την εξαντλείς στη δική σου ειδικότητα σε παρακαλώ.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/353490_diorismoi-ekpaideytikon-katanomi-kenon-enapomeinanta-organika-kena
Να μου επιτρέπεις να είμαι 100% σίγουρη για αυτό που έγραψα,και τη σιγουριά σου να την εξαντλείς στη δική σου ειδικότητα.Εμείς εμπλεκόμαστε κυρίως με την Α/θμια ασχολείσαι και με αυτήν;
Κοίτα οι οδηγίες του Υπουργείου ήταν σαφής οι συνταξιοδοτήσεις να μετρήσουν για οργανικά κενά, όπως θα γίνει και φέτος. Αν βρεις ένα ΦΕΚ που να λέει ότι δεν θα μετρήσουν μονό για τους ΠΕ06 να το ανεβάσεις. Άλλο το τι θέλουμε και άλλο το ποια είναι η αλήθεια. Επίσης άλλο αν θέλεις να συσταθούν οργανικές στην Αθμια.Τώρα δεν μπήκα εδώ για να αντιπαρατεθώ μαζί σου! Άπλα είδα ότι σε μερικές ΔΔΕ οι ανακλήσεις συνταξιοδοτήσεων είναι πάρα πολλές, φυσικά είναι μικρές ΔΔΕ και αναρωτιόμουν αν έχει κάποιος άλλος παρόμοια εικόνα! Οπως ειπα δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνουν ή οχι διορισμοί φέτος που πιστεύω ότι θα γίνουν για υπάρχουν πολλά κενά! Οπότε το ζήτημα μου δεν είναι να έρθουμε σε αντιπαράθεση!
Εμμένω στην αρχική μου τοποθέτηση και δεν έχω την ανάγκη να αποδείξω τίποτα σε σένα,οι συνάδελφοι της ειδικότητας μου γνωρίζουν.Αν συνέβη και σε άλλες ειδικότητες δεν το ξέρω.
Οκ εχεις καποιο ΦΕΚ ή απλα ετσι γιατι σου φαινονται λιγα τα οργανικα;
Δεν μου φαίνονται, είναι λίγα.