*

Αποστολέας Θέμα: Γραπτός ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 8670 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Γραπτός ΑΣΕΠ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:20:12 pm »
Φυσικα και υπαρχει. Το μεταπτυχιακο σου (οχι σε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:51:44 »

Αποσυνδεδεμένος insenso

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:21:20 pm »
Διαγωνισμός η μόνη λύση όταν για τόσες λίγες θέσεις ανταγωνίζονται χιλιάδες. Και ναι ρε φίλε, ξαναδιάβασε να δώσεις εξετάσεις, επειδή δηλαδή έπιασες εσύ την καλή ο άλλος να μην έχει ελπίδα.

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:22:50 pm »
Οχι ρε φιλε μου δεν θα ξαναδιαβασω και θα εξαρτηθει η επιδοση μου για να πιασω μια δουλεια. ΕΠειδη εσυ εισαι 25 και δεν μπορεις να περιμενεις. Οπως περιμεναμε ολοι στην  σειρα μας

Αποσυνδεδεμένος Dume

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:23:01 pm »
Φυσικα και υπαρχει. Το μεταπτυχιακο σου (οχι σε
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:25:37 pm από Dume »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:51:44 »

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:24:08 pm »
Μεικτο συστημα. Ολα να μετρανε. Μπραβο σου που εχεις. Και εις ανωτερα. Και εγω μολις τελειωσα το διδακτορικο μου στο ΕΚΠΑ.

Αποσυνδεδεμένος insenso

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:24:58 pm »
Εγώ πάντως το παιδί μου θα ήθελα να το διδάξει αυτός που έγραψε τον καλύτερο βαθμό στον ΑΣΕΠ, όχι ο επετηριδάκιας που απλώς περίμενε 80 χρόνια και μπορεί να είναι και άσχετος.

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:27:33 pm »
Εμενα θελω να μου το διδαξει οχι ο καλυτερος μαθητης της ταξης αλλα ο καλυτερος εκπαιδευτικος. Και επειδη ο καλυτερος εκπαιδευτικος δεν φαινεται μονο απο τον γραπτο , ασε τις εξυπναδες επιτηριδακιας κτλ. Οταν εσυ πηγαινες. εγω ερχομουν.

Αποσυνδεδεμένος Dume

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:28:41 pm »
Μεικτο συστημα. Ολα να μετρανε. Μπραβο σου που εχεις. Και εις ανωτερα. Και εγω μολις τελειωσα το διδακτορικο μου στο ΕΚΠΑ.

Συγχαρητήρια! Και γω διδακτορικό κάνω σε αυτή τη φάση. Αλλά να ξέρεις, ήδη σε πολλούς κλάδους (πχ ΠΕ02, ΠΕ06 κτλ.), ούτε με το διδακτορικό δεν διορίζεσαι...

Και εκτιμώ πως στους επόμενους πίνακες - αν διατηρηθεί το σύστημα - το διδακτορικό δεν θα αρκεί για την πλειοψηφία των ειδικοτήτων της δευτεροβάθμιας.

Και αυτή είναι η παράνοια του τρέχοντος συστήματος. Που φυσικά αποκλείει de facto νεότερους όπως ο/η insenso

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:33:55 pm από Dume »

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:33:32 pm »
Ο inesco να μοχθησει να παρει κανενα μεταπτυχιακο (γιατι πλεον ειμαστε στην γενια του μεταπτυχιακου και της εξειδικευσης λογω των πολλων αποφοιτων που εχουμε) και να αφησει τις εξυπναδες. Γιατι αν πιανει μονο ο γραπτος, δεν ειναι δικαιο για την πλειοψηφια των συμμετεχοντων. Και επειδη ειαμε και γραπτο, θεωρει οτι οι καλυτεροι εκπαιδευτικοι ειναι αυτοι που μπηκαν απο γραπτο. Και γιατι τοτε ολοι οι μαθητες πανε φροντιστηριο ; Αφου μια δεκαετια διοριστηκε κοσμος και απο γραπτο (περα απο τα 20 μηνα κτλ) ; Αφου μπηκαν οι αριστευσαντες του γραπτου. και ειναι πολυ καλοι στο αντικειμενο τους. απο τους επιτηριδακηδες

Αποσυνδεδεμένος Dume

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:36:53 pm »
Ο inesco να μοχθησει να παρει κανενα μεταπτυχιακο (γιατι πλεον ειμαστε στην γενια του μεταπτυχιακου και της εξειδικευσης λογω των πολλων αποφοιτων που εχουμε) και να αφησει τις εξυπναδες. Γιατι αν πιανει μονο ο γραπτος, δεν ειναι δικαιο για την πλειοψηφια των συμμετεχοντων. Και επειδη ειαμε και γραπτο, θεωρει οτι οι καλυτεροι εκπαιδευτικοι ειναι αυτοι που μπηκαν απο γραπτο. Και γιατι τοτε ολοι οι μαθητες πανε φροντιστηριο ; Αφου μια δεκαετια διοριστηκε κοσμος και απο γραπτο (περα απο τα 20 μηνα κτλ) ; Αφου μπηκαν οι αριστευσαντες του γραπτου. και ειναι πολυ καλοι στο αντικειμενο τους. απο τους επιτηριδακηδες

Το μεταπτυχιακό δεν αρκεί πλέον για τίποτα. Στους επόμενους πίνακες κανείς θα μπορεί να ελπίζει το πολύ για αναπληρωτής στη Δ΄ φάση* και αν, με ένα μεταπτυχιακό μόνο...

[και αυτό είναι η απαξίωση και των μεταπτυχιακών μετά την απαξίωση του πτυχίου που προηγήθηκε τα προηγούμενα χρόνια. Και όσο για τα διδακτορικά, είμαι σίγουρος πως ήδη θα έχεις δει σημεία και τέρατα αφού είσαι στο χώρο...  Όχι;]

* μιλάω για δευτεροβάθμια. Για πρωτοβάθμια δεν ξέρω.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:39:36 pm από Dume »

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:39:27 pm »
πολλα εχω δει μεχρι τωρα. Για αυτο λεω μεικτο συστημα. Στους ΠΕ02 γινεται παρτυ. Οι υπολοιπες ειδικοτητες δεν ειναι τοσο χαλια. Αλλα με το περας των χρονων θα γινουν. Μηπως ομως στους ΠΕ02 πρεπει να κλεισει και κανενα τμημα ; Υπαρχουν τοσα πολλα . Διαφωνεις ;

Αποσυνδεδεμένος insenso

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:39:43 pm »
Και μεταπτυχιακό θα πάρω. Και διδακτορικό θα κυνηγήσω. Αλλά δε θα αρνηθώ ποτέ να υποβληθώ σε διαδικασία διαγωνισμού που θα ελέγχει τα προσόντα μου. Από σεβασμό προς τους μαθητές πρωτίστως, που δικαιούνται να τους διδάσκουν οι καλύτεροι.

Εξυπακούεται ότι συμφωνώ να προσμετρώνται όλα τα τυπικά προσόντα, πλέον του γραπτού.

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:42:52 pm »
Δεν το ανεφερες αυτο στην αρχη. Ησουν μονο του γραπτου. Λες και παμε για διαγωνισμα. Και εγω δεν αρνουμαι τον γραπτο αλλα μονο με ποσοστοση. Να μετρανε ολα. Και ελπιζω ο ΔΟΑΤΑΠ να κοβει και κανενα  μεταπτυχαικο και διδακτορικο

Αποσυνδεδεμένος Dume

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:49:09 pm »
πολλα εχω δει μεχρι τωρα. Για αυτο λεω μεικτο συστημα. Στους ΠΕ02 γινεται παρτυ. Οι υπολοιπες ειδικοτητες δεν ειναι τοσο χαλια. Αλλα με το περας των χρονων θα γινουν. Μηπως ομως στους ΠΕ02 πρεπει να κλεισει και κανενα τμημα ; Υπαρχουν τοσα πολλα . Διαφωνεις ;

Και να κλείσουν τώρα, το κακό έχει γίνει. Η αναντιστοιχία προσφοράς - ζήτησης θα εκλείψει σε καμιά εικοσαετία, ακόμα και αν κλείσουν οι μισές σχολές του χρόνου. Και επίσης, τι θα γίνουν όλοι οι απόφοιτοι που ήδη υπάρχουν;

Θα θυσιαστούν υπέρ των προηγούμενων που είτε πρόλαβαν μόρια ΑΣΕΠ είτε επωφελήθηκαν των κλειστών πινάκων την προηγούμενη δεκαετία;

...

Σε όλους τους κλάδους έχει υπερπροσφορά. Οι ΠΕ02 κράσαραν πρώτοι. Ακολουθούν και άλλα ΠΕ. Στους επόμενους πίνακες θα φανεί ξεκάθαρα αυτό.

...

Για το τι πρέπει να γίνει γενικά, βλέπω 2 λύσεις.

Α. Μειώνονται τρομερά οι εισακτέοι στην τριτοβάθμια και έτσι ανακτώνται κάποια επαγγελματικά δικαιώματα. Ωστόσο πολύς κόσμος αποκλείεται λόγω ανισότητας. Είτε επειδή δεν έχει την όποια ωριμότητα χρειάζεται στα 17 του είτε επειδή - κυρίως - δεν έχει τους υλικούς πόρους, οικογενειακή υποστήριξη κτλ. για να προετοιμαστεί καλά για τις εισαγωγικές.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2022, 06:52:25 pm από Dume »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144