PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ειδική Αγωγή
(Συντονιστές:
IoannisDr
,
tttzzz
)
METAΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ FREDERICK
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: METAΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ FREDERICK (Αναγνώστηκε 4732 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
MariaBerts
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
METAΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ FREDERICK
«
στις:
Φεβρουαρίου 15, 2022, 10:29:37 pm »
Tweet
Kαλησπερα
Ανήκω στην κατηγορία ΠΕ.04.05
Δεν εχω εργαστει ως εκπαιδευτικος ποτέ ούτε είχα κάνει μεταπτυχιακό το οποίο είναι εξαποστασεως.
Προσωπικά ύστερα από 7 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα εργασία εποχιακή στον τουρισμο, μάζεψα τα χρήματα να ξεκινήσω το μεταπτυχιακό αυτό, χωρίς βέβαια να το ψάξω ιδιαίτερα. Εννοώ σε οποιο δημοσιο ειχα κανει αιτηση δεν με επαιρναν και για το ΕΑΠ ειδα οτι προηγουνται οι φιλολογοι και ειπα να μην χανω τον χρονο μου να κανω αιτησεις και να με απορριπτουν, βρηκα το πιο οικονομικο σε σχεση με αλλα της Κυρπου και ειπα να το παρακολουθησω.
Το έχει παρακολουθήσει κάποιος εδώ??? Θα μπορούσε να μου δώσει τιπς/sos/βοήθεια σε εργασίες???
Καθώσ θα εργάζομαι παράλληλα έχω αγχωθεί αν θα μπορέσω να τα καταφέρω.
Γενικά είναι απαιτητικό βλέπω εχει αρκετη υλη, εργασιες και εννοειται εξετάσεις. Οι πλατφόρμες που μπαινεις ειναι πολυπλοκες, αλλα ισως συνηθιζονται με τον καιρο.
Αν υπαρχει καποιος συναδελφος να με βοηθησει με οποιοδηποτε τρόπο, να μου δώσει κάποια χρησιμη πληροφορια, θα ήμουν τρομερά ευγνώμων!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: METAΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ FREDERICK
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 17:34:02 »
Xaralampos
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1 στις:
Μαρτίου 04, 2022, 05:06:18 pm »
Καλησπέρα. Είμαι στο β εξάμηνο του μεταπτυχιακού ειδικής αγωγής. Έχεις να παρακολουθήσεις 9 μαθήματα αλλά υποχρεωτικά αλλά επιλογής. Οι γραπτές εξετάσεις πιάνουν 50% στην τελική βαθμολογία και το υπόλοιπο 50% 2 εργασίες σε κάθε μάθημα με ένα συντελεστή βαρύτητας η καθεμία συν ένα ποσοστό από τη συμμετοχή σε φόρουμ ή κουίζ.
Καταγράφηκε
LaMaestra
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουνίου 26, 2023, 06:45:40 pm »
Καλησπέρα,
Ίσως η ερώτησή μου να έχει απαντηθεί κάπου στο forum αλλά με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι. Σκέφτομαι να κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακό ειδικής στο πανεπιστήμιο Frederick. Θα ήθελα εκ των προτέρων να μάθω για το θέμα της πρακτικής άσκησης. Είμαι μόνιμη εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο. Φαντάζομαι ότι η πρακτική θα πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένα μέρη. Αν κάποιος γνωρίζει σχετικά με αυτό το θέμα,θα το εκτιμούσα αν με διαφώτιζε!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ειδική Αγωγή
(Συντονιστές: