*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 44868 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #210 στις: Μαρτίου 19, 2022, 02:53:25 pm »
Δηλαδή πιστεύεις ότι πριν το διορισμό δεν θέλαμε δυνατότητα μετάθεσης στον ένα χρόνο ή μήπως δεν φανταζόμαστε νέους διορισμούς φέτος και διεκδίκηση θέσεων στις περιοχές μας;
Το συμπέρασμα είναι ότι κάποιοι έχετε εμμονή με τους νεοδιόριστους ενώ είναι πασιφανές ότι το πλαίσιο είναι σάπιο και μας αδικεί ξεκάθαρα.
Θα πεις βέβαια για υποκειμενικοτητα και για αυτό σταματώ εγώ προσωπικά κάθε αντιπαράθεση.
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:32:31 »

Αποσυνδεδεμένος serton

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Μαρτίου 19, 2022, 03:03:11 pm »
Δηλαδή πιστεύεις ότι πριν το διορισμό δεν θέλαμε δυνατότητα μετάθεσης στον ένα χρόνο ή μήπως δεν φανταζόμαστε νέους διορισμούς φέτος και διεκδίκηση θέσεων στις περιοχές μας;
Το συμπέρασμα είναι ότι κάποιοι έχετε εμμονή με τους νεοδιόριστους ενώ είναι πασιφανές ότι το πλαίσιο είναι σάπιο και μας αδικεί ξεκάθαρα.
Θα πεις βέβαια για υποκειμενικοτητα και για αυτό σταματώ εγώ προσωπικά κάθε αντιπαράθεση.

Ακομα κι αν καποιοι ηθελαν δεν ειδα διαμαρτυρια κι επιστολες και απο συλλογους και ομαδουλες του φμπ, απο πασαδ , πεαν κλπ κλπ..ολμε ,δοε κι αλλους συλλογους που συνυπογραφουν υποκριτικα τωρα σε επιστολες...επισης καποιοι ναι μπορει να μην ηθελαν γιατι δεν ηταν ψηλα στον πινακα και δεν ειχαν σιγουρο διορισμο..οποτε αυτοι ελγαν 1) δεν θα βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα ειδικα εφοσον δεν ειναι σιγουρος ο διορισμος μου και 2) αν επειδη δεν ειμαι ψηλα στον πινακα και δεν ξερω ποσοι θα διοριστουν απο την ειδικοτητα μου μεχρι να διοριστω δεν αντιδρω γιατι αν δεν διοριστω να παρω θεση καπου καλυτερα αν γινουν επομενοι διορισμοι χωρις να δικαιουται μεταθεση ο απο πανω μου που διοριζεται σιγουρα...οτι δηλαδη κατηγορειτε εσεις τωρα οσους νομιζουν οτι θα διοριστουν φετος και θα πανε σε καλυτερες περιοχες ..Ασε λοιπον τα περι εμμονης σε εμενα τουλαχιστον..τελος δεν σας αδικει κανενα σαπιο πλαισιο καθως αυτο υπηρχε εξαρχης ηταν γνωστο και αν θελατε εντασσοσασταν σε αυτο..αν το εβγαζαν σαν διαταξη το φθινοπωρο μεσα στην εγκυκλιο των μεταθεσεων κι ελεγαν τοτε για μη δυνατοτητα αιτησης των νεοδιοριστων τοτε ναι θα ειχες δικιο
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2022, 03:07:51 pm από serton »

Αποσυνδεδεμένος nikos99

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Μαρτίου 19, 2022, 03:08:11 pm »
Κι εσυ ολα αυτα τα λες επειδη εχεις μια βεβαιοτητα (…) οτι θα γινουν διορισμοι φετος.
Κι αν δεν γινουν…;

Αποσυνδεδεμένος serton

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Μαρτίου 19, 2022, 03:11:26 pm »
Κι εσυ ολα αυτα τα λες επειδη εχεις μια βεβαιοτητα (…) οτι θα γινουν διορισμοι φετος.
Κι αν δεν γινουν…;

αν απευθυνεσαι σε εμενα εχω διοριστει..γινουν δεν γινουν δεν επηρεαζομαι...παντως δεν πιστευω οτι αν γινουν θα γινει μεγαλος αριθμος οπως περυσι ουτε οτι θα ανοιξουν τα κεντρα των πολεων να παρουν τους επομενους οπως φοβουνται καποιοι ή ελπιζουν καποιοι αλλοι...προσωπικη εκτιμηση, καμια επιπλεον ενημερωση..αν δεν γινουν, του χρονου οσοι εχουν δικαιωμα αιτησης μεταθεσης/αποσπασηςνα το πραξουν ..τοτε ναι αν στερηθει αυτο το δικαιωμα θα ειναι αδικια..
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2022, 03:13:11 pm από serton »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:32:31 »

Αποσυνδεδεμένος Ulysses1

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Μαρτίου 19, 2022, 03:16:54 pm »
Ο μέσος Έλληνας ας προσέξει ιδιαίτερα πόσο υποκειμενικός είναι ο ίδιος.
Αν και αυτό δεν είναι εύκολο θα διευκολυνθεί αν δει τους υποκειμενισμούς των άλλων...
Η προκήρυξη ήταν ένα αντικειμενικό δεδομένο. Η διετία ήτανε ένας όρος.
Να σημειώσω ότι ορισμένοι για ένα απλό παράβολο μείναμε εκτός...

Αποσυνδεδεμένος nikos99

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Μαρτίου 19, 2022, 03:22:24 pm »
Αρα, δεν εισαι απο εκεινους που εχουν καποιο αμεσο ενδιαφερον για το θεμα.

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Μαρτίου 19, 2022, 03:37:15 pm »
Νικο δεν γινονται καθολου φετος διορισμοι...Το καθεστως του αναπληρωτη θα επικρατησει καμια 20ετια ακομη. Εχουμε χρεωθει μεχρι το λαιμο

Αποσυνδεδεμένος serton

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Μαρτίου 19, 2022, 03:44:34 pm »
Αρα, δεν εισαι απο εκεινους που εχουν καποιο αμεσο ενδιαφερον για το θεμα.

αυτο τι σημαινει οτι δεν εχω δικαιωμα να πω τη γνωμη μου;;οσοι γραφουν σε καθε νημα εχουν αμεσο ενδιαφερον για το καθε θεμα;;;αν παλι απλως κανεις μια διαπιστωση χωρις να υπονοεις κατι επιπλεον , ναι επιβεβαιωνω οτι  αμεσο ενδιαφερον δεν εχω..γι αυτο ισως βλεπω και πιο ξεκαθαρα  κι αντικειμενικα καποια πραγματα

Αποσυνδεδεμένος nikos99

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Μαρτίου 19, 2022, 03:51:33 pm »
Aυτος που ισχυριζεται (απο μονος του) οτι ειναι αντικειμενικος, ειναι ο πλεον υποκειμενικος.
Δεν τα βλεπεις ξεκαθαρα. Απλα, λες οτι αφου δεν δοθηκε σε εμενα το δικαιωμα μεταθεσης στον εναν χρονο, να μην δοθει και στους αλλους.
Τι σόι αντικειμενικοτητα ειναι αυτη, αληθεια…;

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2022, 03:53:23 pm από nikos99 »

Αποσυνδεδεμένος anpapath86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Μαρτίου 19, 2022, 03:58:27 pm »
Aυτος που ισχυριζεται (απο μονος του) οτι ειναι αντικειμενικος, ειναι ο πλεον υποκειμενικος.
Δεν τα βλεπεις ξεκαθαρα. Απλα, λες οτι αφου δεν δοθηκε σε εμενα το δικαιωμα μεταθεσης στον εναν χρονο, να μην δοθει και στους αλλους.
Έχετε την κλασική ελληνική νοοτροπία, του έχω μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις. Διορίστηκατε με την υποχρέωση να μείνετε για δύο χρόνια στο μέρος διορισμού. Δεν πρέπει να σας δοθεί δυνατότητα μετάθεσης φέτος.-

Τα κενά των φετινών συνταξιοδοτησεων προφανώς και δεν μπορούσαν να δοθούν στους διορισμούς του καλοκαιριού.

Κάντε την υποχρέωσης σας έναν χρόνο ακόμα, και μετά θα πάρετε μετάθεση

Αποσυνδεδεμένος serton

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Μαρτίου 19, 2022, 04:02:43 pm »

λες ανυποστατα ειμαι νεοδιοριστος αρα ποιο δικαιωμα μεταθεσης διεκδικησα και δεν το πηρα εφοσον δεν συμφωνω με αυτο;ακρως αντικειμενικος..οσοι ειναι μεσα στο δικο τους χορο δεν ειναι...οταν στερειστε επιχειρηματων λετε οτι σας κατεβει αλλα κι αυτο σας εκθετει

Έχετε την κλασική ελληνική νοοτροπία, του έχω μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις. Διορίστηκατε με την υποχρέωση να μείνετε για δύο χρόνια στο μέρος διορισμού. Δεν πρέπει να σας δοθεί δυνατότητα μετάθεσης φέτος.-

Τα κενά των φετινών συνταξιοδοτησεων προφανώς και δεν μπορούσαν να δοθούν στους διορισμούς του καλοκαιριού.

Κάντε την υποχρέωσης σας έναν χρόνο ακόμα, και μετά θα πάρετε μετάθεση

πες τα !!αλλα φωνη βοώντος ...τα καλα και συμφεροντα ξεπερνουν ολα τα αλλα

Αποσυνδεδεμένος nikos99

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Μαρτίου 19, 2022, 04:07:23 pm »
Iσως δεν διεκδικεις καλυτερη περιοχη ομως…ε;
Ισως πετυχες την περιοχη που ηθελες…ε;
Εξακολουθεις να εισαι αντικειμενικος;

Σχετικα με την ελληνικη μου νοοτροπια τωρα…
Κι εσυ τετοια εχεις. Γι’αυτο κοπανιεσαι τωρα… Καπου εποφθαλμιας κι εσυ…

Η υποχρεωση σου ειναι να πας σε περιοχη που ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ στον πινακα δεν καταφερε να παει; Ή μηπως ειναι δικαιωμα σου;

Γιατι ενοχλειστε τοσο με τη διεκδικηση των νεοδιοριστων να μειωθει η διαρκεια υποχρεωτικης υπηρετησης στον 1 χρονο;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2022, 04:17:13 pm από nikos99 »

Αποσυνδεδεμένος ΕΠ06

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Μαρτίου 19, 2022, 04:24:09 pm »
Δεν ενοχλούμαστε όλοι,εγώ προσωπικά θέλω και μεταθέσεις να γίνουν και για τους νεοδιόριστους και διορισμοί να γίνουν όσοι το δυνατόν περισσότεροι μήπως γίνει κανένα θαύμα μετά από τόσα χρόνια.Εξάλλου αυτό συμφέρει και σε μελλοντικούς διορισμούς γιατί θα υπάρχει το δικαίωμα μετάθεσης στον ένα χρόνο

Αποσυνδεδεμένος serton

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Μαρτίου 19, 2022, 04:26:20 pm »
Iσως δεν διεκδικεις καλυτερη περιοχη ομως…ε;
Ισως πετυχες την περιοχη που ηθελες…ε;
Εξακολουθεις να εισαι αντικειμενικος;

Σχετικα με την ελληνικη μου νοοτροπια τωρα…
Κι εσυ τετοια εχεις. Γι’αυτο κοπανιεσαι τωρα… Καπου εποφθαλμιας κι εσυ…

Η υποχρεωση σου ειναι να πας σε περιοχη που ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ στον πινακα δεν καταφερε να παει; Ή μηπως ειναι δικαιωμα σου;

Γιατι ενοχλειστε τοσο με τη διεκδικηση των νεοδιοριστων να μειωθει η διαρκεια υποχρεωτικης υπηρετησης στον 1 χρονο;

οτι το μονο σου επιχειρημα ειναι να βρεις ψεγαδι στον αλλον περα απο την αντικειμενικοτητα του που σου /σας ειναι δυσβασταχτη γιατι  σας απογυμνωνει δινει τις απαντησεις  στα ερωτηματα σου..ακομα κι ενα βημα να ημουν πριν τη συνταξη οποτε να μην με ενοιαζε ακομα και αν κλεισουν ολα τα σχολεια παλι θα μπορουσα/ειχα δικαιωμα να εχω αποψη ..αν συμφωνουσε η αποψη μου με τη δικη σου δεν θα υπηρχε θεμα εε;;ουτε διαθεση να σκιαγραφησεις το  προφιλ μου...εχω πει αυτα που ειχα να πω σου απαντησε κι ο anpapath86 και αλλοι σε αλλα μνμ..αν δεν εμεινες ομως  ακομα καλυμμενος να σε παραπεμψουμε για μια ακομα φορα στον νόμο, ετσι μπας και..φυσικα οταν καποιος ειναι κακομαθημενος τιποτα δεν τον καλυπτει περα απο το να περασει ετσιθελικα το δικο του...οσο για την διεκδικηση που λες στο τελος σου απαντω κατι που εχω ηδη πει πολλακις και φυσικα αφου δεν σε συμφερει το προσπερασες....δεν με ενοχλει προσωπικα η διεκδισκηση αλλα το χρονικο πλαισιο αυτης....οτι γινεται εκ των υστερων ενεχει δολο ....ελπιζω αυτη τη φορα να το κατανοησες..γραφω κατι 100 φορες ..οταν ο αλλος οχι δεν μπορει αλλα δεν θελει να το αντιλφθει εχει νοημα να το γραψω 101;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182615
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)