0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή πιστεύεις ότι πριν το διορισμό δεν θέλαμε δυνατότητα μετάθεσης στον ένα χρόνο ή μήπως δεν φανταζόμαστε νέους διορισμούς φέτος και διεκδίκηση θέσεων στις περιοχές μας;Το συμπέρασμα είναι ότι κάποιοι έχετε εμμονή με τους νεοδιόριστους ενώ είναι πασιφανές ότι το πλαίσιο είναι σάπιο και μας αδικεί ξεκάθαρα. Θα πεις βέβαια για υποκειμενικοτητα και για αυτό σταματώ εγώ προσωπικά κάθε αντιπαράθεση.
Κι εσυ ολα αυτα τα λες επειδη εχεις μια βεβαιοτητα (…) οτι θα γινουν διορισμοι φετος.Κι αν δεν γινουν…;
Αρα, δεν εισαι απο εκεινους που εχουν καποιο αμεσο ενδιαφερον για το θεμα.
Aυτος που ισχυριζεται (απο μονος του) οτι ειναι αντικειμενικος, ειναι ο πλεον υποκειμενικος.Δεν τα βλεπεις ξεκαθαρα. Απλα, λες οτι αφου δεν δοθηκε σε εμενα το δικαιωμα μεταθεσης στον εναν χρονο, να μην δοθει και στους αλλους.Τι σόι αντικειμενικοτητα ειναι αυτη, αληθεια…;
Έχετε την κλασική ελληνική νοοτροπία, του έχω μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις. Διορίστηκατε με την υποχρέωση να μείνετε για δύο χρόνια στο μέρος διορισμού. Δεν πρέπει να σας δοθεί δυνατότητα μετάθεσης φέτος.-Τα κενά των φετινών συνταξιοδοτησεων προφανώς και δεν μπορούσαν να δοθούν στους διορισμούς του καλοκαιριού.Κάντε την υποχρέωσης σας έναν χρόνο ακόμα, και μετά θα πάρετε μετάθεση
Iσως δεν διεκδικεις καλυτερη περιοχη ομως…ε;Ισως πετυχες την περιοχη που ηθελες…ε;Εξακολουθεις να εισαι αντικειμενικος;Σχετικα με την ελληνικη μου νοοτροπια τωρα…Κι εσυ τετοια εχεις. Γι’αυτο κοπανιεσαι τωρα… Καπου εποφθαλμιας κι εσυ…Η υποχρεωση σου ειναι να πας σε περιοχη που ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ στον πινακα δεν καταφερε να παει; Ή μηπως ειναι δικαιωμα σου; Γιατι ενοχλειστε τοσο με τη διεκδικηση των νεοδιοριστων να μειωθει η διαρκεια υποχρεωτικης υπηρετησης στον 1 χρονο;