0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μετατιθέμενοι στις νέες ΔΔΕ, μπορούν να πάρουν απόσπαση απο την 1η χρονιά ? Οφείλουν να υπηρετήσουν πάλι οργανική ή όχι ? Ευχαριστώ & συγχαρητήρια σε όλους τους μετατιθέντες !
Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία εφόσον δεν προβλέπεται. Παρόλα αυτά πρέπει το συντομότερο δυνατό (ακόμα και την Δευτέρα), να στείλει αίτηση στο Υπουργείο (προς ΚΥΔΣΔΕ) αναφέροντας τους λόγους που ζητάει την ανάκληση. Νομίζω ότι το υπουργειο έχει και ηλεκτρονικό πρωτόκολλο. Κατά 99 % θα γίνει δεκτό το αίτημα του (εφόσον κινηθεί γρήγορα).
Καλημέρα σε όλους και καλές τοποθετήσεις στους μετατιθέμενους!!Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει ένσταση επι των μεταθέσεων;;; Έφυγε συνάδελφος με μετάθεση από τον νομό της πρώτης μου προτίμησης και δυστυχώς εγώ δεν πήρα μετάθεση...(κανένας δεν πήρε μετάθεση στον νομό αυτό στην ειδικότητά μου, οπότε φαντάζομαι δεν ήταν θέμα μορίων). Υπάρχει κάποιος μπούσουλας;; Ποια είναι η διαδικασία;;Σας ευχαριστώ!
Τι εννοείτε να τοποθετηθεί για το συμφέρον της υπηρεσίας; Ή θα πάρει οργανική ή θα μείνει στη διάθεσή. Εφόσον πάρει οργανική πρέπει να την υπηρετήσει.