0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αποσπάσεις στο εξωτερικό:https://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/monimoi-m/metatheseis-mon-2
Όχι. Στα λειτουργικά κενά.
Kαταλάβα, ευχαριστώ πολύ. Τα λειτουργικά κενά θα είναι κάπου αναρτήσιμα τέλος του Αυγούστου για να ενημερωθούν οι αναπληρωτές;
Έχουμε καμία ενημέρωση για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ?
Μια βοήθεια και σε εμένα οποίος γνωρίζει. Διορίστηκα τον Αύγουστο του 21. Τοποθετήθηκα την πρώτη χρονιά σε λειτουργικό κενό και τώρα πήρα οργανική. Η πρώτη χρονιά θεωρείται υπηρέτηση οργανικής οπότε αν τώρα κάνω αίτηση για αποσπάση εντός ΠΥΣΔΕ και την παρω, θα μπορώ κανόνικα το 23-24 να κάνω αίτηση για μετάθεση, σωστά; ΣΩΣΤΑ Και κάτι ακόμα... Τώρα δε δηλώνουμε σχολεία απλά εκδηλώνουμε ενδιαφέρον για αποσπάση και τα σχολεία μετά τις 20 Αυγούστου.Νομίζω είναι θέμα της κάθε Διεύθυνσης Αν στα κενά που βγουν τότε δεν υπάρχει κάποιο σχολείο που με ενδιαφέρει, μπορώ να μην κάνω αίτηση καν και να υπηρετήσω τελικά την οργανική μου, σωστά; ΣΩΣΤΑ Και αν υπάρχει κάποιο σχολείο, κάνω αίτηση και τελικά δεν το πιάνω, υπηρετώ την οργανική μου έτσι δεν είναι; ΣΩΣΤΑ Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μια βοήθεια και σε εμένα οποίος γνωρίζει. Διορίστηκα τον Αύγουστο του 21. Τοποθετήθηκα την πρώτη χρονιά σε λειτουργικό κενό και τώρα πήρα οργανική. Η πρώτη χρονιά θεωρείται υπηρέτηση οργανικής οπότε αν τώρα κάνω αίτηση για αποσπάση εντός ΠΥΣΔΕ και την παρω, θα μπορώ κανόνικα το 23-24 να κάνω αίτηση για μετάθεση, σωστά; ΣΩΣΤΑ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ
Καλησπέρα! Τις ξέχασαν τις αποσπάσεις αυτοί; Καίγονταν για φορείς και υπηρεσίες μόνο.