0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι,αυτή τη στιγμή είμαι αρκετά εξοργισμένη. Έχω 17 χρόνια υπηρεσίας, είμαι όλα τα χρόνια μακριά από τον τόπο μου την Καρδίτσα. Το προηγούμενο έτος κατάφερα και αποσπάστηκα Καρδίτσα. Φέτος που ζήτησα ξανά να έρθω με απόσπαση δεν έγινε δεκτή, έκανα και αίτηση επανεξέτασης με κανένα αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μετακομίσω πάλι μακριά . Χαζεύοντας τους αναπληρωτές, διαπίστωσα ότι πήραν δύο δασκάλους αναπληρωτές Καρδίτσα. Και αναρωτιέμαι, για μένα μετά από τόσο χρόνια υπηρεσίας δεν υπήρχε κενό;;;
Θέλω να θέσω μία ερώτησηΌσοι αποσπώνται κατά προτεραιότητα με ποια διδαικάσία τοποθετούνται σε λειτουργικά κενά; Εννοώ συγκρίνονται με τους άλλους αποσπασμένους (και με τι μόρια εφόσον δεν ανακοινώθηκαν) ή και πάλι προηγούνται των άλλων αποσπασμένων ; Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ ξεχωριστό ή ισχύει ότι ισχύει και για τις υπόλοιπες τοποθετήσεις;
οι κατά προτεραιότητα λόγω ενστόλων δεν έχουν και τα 20 χλμ απόσταση από τη μονάδα; άλλαξε;
Εντωμεταξύ τη Παρασκευή έγινε κυσπε και δόθηκαν αποσπάσεις. Αλλά δε μπορώ να τις βρω κάπου. Λογικά από Δευτέρα δε πρέπει να ανακοινωθούν?
ως προς τις τοποθετησεις των αιτουντων απόσπαση εντος πυσδε, εκτος πυσδε (με προτεραιοτητα ή από πυσδε σε πυσδε) χρησιμοποιειται η 137644/Ε1/3-9-2015 "..