0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν παράγει κανένα μεγαλύτερο έργο από εμένα ή τον δικό μου σύζυγο ή τον κάθε άλλο υπάλληλο για να παίρνει κατά προτεραιότητα απόσπαση. Ούτε έχει η οικογένεια του μεγαλύτερη αξία. Με τα μόρια του λοιπόν ο καθένας.
Όταν λέμε να δίνουν κίνητρα στους γιατρούς για να πηγαίνουν στα μικρά νησιά, πάντα υπάρχει κάποιος που λέει "την ίδια δουλειά θα κάνει με όλους τους άλλους γιατρούς. Θα βρεθεί κάποιος να πάει." Πολλές φορές δεν πηγαίνει κανείς. Το ίδιο ισχύει και για τους στρατιωτικούς. Θα μου πεις θα παραιτούνταν σε άλλη περίπτωση; Μπορεί και ναι.
Ως προς αυτο που λες συναδελφε και για τη σωστη αποτυπωση των διαδικασιών, το κυσδε προβαινει στις αποσπασεις με τον εξης τροπο:ζηταει από τα πυσδε πινακα λειτουργικων κενων για αποσπασεις στα τελη ιουνιου. Ο πινακας αυτος ειναι όμοιος με τον πινακα Γ των μεταθεσεων, απλα προκυπτει απευθειας από τους πινακες Α, χωρις την ενεργοποιηση του αλγοριθμου δηλ των πινακων
Δεν παράγει κανένα μεγαλύτερο έργο από εμένα ή τον δικό μου σύζυγο ή τον κάθε άλλο υπάλληλο για να παίρνει κατά προτεραιότητα απόσπαση.
Κάποιος αποκαλούσε, από το βήμα της
Ας μην το περιορίζουμε στους στρατιωτικούς...Εδώ έχουν βάλει τόσες απίθανες κατηγορίες στις κατά προτεραιότητα αποσπάσεις(σύζυγοι ΕΚΑ
Καλησπέρα συνάδελφοι,αυτή τη στιγμή είμαι αρκετά εξοργισμένη. Έχω 17 χρόνια υπηρεσίας, είμαι όλα τα χρόνια μακριά από τον τόπο μου την Καρδίτσα. Το προηγούμενο έτος κατάφερα και αποσπάστηκα Καρδίτσα. Φέτος που ζήτησα ξανά να έρθω με απόσπαση δεν έγινε δεκτή, έκανα και αίτηση επανεξέτασης με κανένα αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μετακομίσω πάλι μακριά . Χαζεύοντας τους αναπληρωτές, διαπίστωσα ότι πήραν δύο δασκάλους αναπληρωτές Καρδίτσα. Και αναρωτιέμαι, για μένα μετά από τόσο χρόνια υπηρεσίας δεν υπήρχε κενό;;;
Καλησπέρα σε όλους και όλες 😊 καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά. Ο σύζυγος μου όντας μόνιμος στον στρατό έχει ζητήσει έκτακτη μετάθεση για να με ακολουθήσει στη Λαμία όπου διορίστηκα. Σε περίπτωση που δεν τη λάβει, μπορώ άνοιξη του 2024 να κάνω εγώ τα χαρτιά μου συνυπηρέτηση στο δήμο όπου εργάζεταιέχοντας την οργανική του θέση εκεί,όχι με απόσπαση; Ρωτάω επειδή αφενός ειδικά σχολεία στην Νέα Πέραμο και στον ευρύτερο δήμο (τα Μέγαρα) δεν υπάρχουν και αφετέρου εγώ πρέπει να παραμείνω στην ειδική αγωγή 5 χρόνια. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Με τοποθετούν σε ΣΜΕΑΕ σε όμορο δήμο (πχ Ελευσίνα ας πούμε που έχει λειτουργικά κενά Εργοθεραπευτών) ή όλα αυτά ισχύουν μόνο για τη γενική αγωγή;Υ.Γ Εύχομαι γρήγορη τοποθέτηση σε όλους και όλες και επιστροφή στην κατοικία σύντομα!Ευχαριστώ.
Για να λάβεις μόρια συνυπηρέτησης πρέπει ο σύζυγός σου να εργάζεται στο δήμο που διεκδικείς.Δηλαδή αν ο σύζυγός σου εργάζεται στην Λαμία και θες και εσύ να πας εκεί, πρέπει να πάρεις ένα χαρτί ότι δουλεύει εκεί, και όταν κάνεις αίτηση και ζητήσεις Λαμία να καταθέσεις και το χαρτί για να πάρεις μόρια συνυπηρέτησης για την διεκδίκηση σου για τοποθέτηση στην Λαμία.Τώρα αν ο σύζυγός σου έχει οργανική στην Λαμία αλλά έχει αποσπαστεί αλλού, θεωρητικά δεν μπορείς να πάρεις χαρτί συνυπηρέτησης, γιατί η υπηρεσία του συζύγου σου θα σου πει ότι για το έτος 2024 αυτός υπηρετεί αλλού.Οπότε μια λύση είναι να διακόψει την απόσπασή του ο σύζυγός σου, και να επιστρέψει στην οργανική του στην Λαμία πριν το 2024.
Καλημέρα και συγγνώμη για την ενόχληση , θα ήθελα τα φώτα σας, όντας πρωτάρης και μη γνωρίζοντας την όλη διαδικασία . Δικαιούμαι να πάρω απόσπαση κατά προτεραιότητα( διότι ανήκω σε ειδική κατηγορία ). Θα πρέπει να κάνω αίτηση απόσπασης, την περίοδο των αποσπάσεων. Όταν έρθει η συγκεκριμένη περίοδος , πέρα από την αίτηση κτλ θα πρέπει να δηλώσω και σε ποια σχολική μονάδα συγκεκριμένα θέλω να πάω ή μονο ότι θέλω να πάω σε μονάδα ΕΑΕ και σε ποιο ΠΥΣΔΕ. Επιπροσθέτως , αν γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιο οργανικό κενό σε σχολική μονάδα στο ΠΥΣΔΕ που θέλω να πάρω αποσπαση και δεν καλυφθεί από άλλες μεταβολές , μπορώ να τοποθετηθώ εκεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!