0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν γίνονται λάθη στον υπολογισμό των οργανικών πώς γίνεται να έχουν διοριστεί στην Γ Δωδεκανήσου 5 ή 6 άτομα αγγλικής και τώρα να έχουν μόνο 1 οργανικό κενό να δώσουν για οριστική τοποθέτηση;; Γιατί διορίστηκαν τόσα άτομα εκεί; Προσωπικά θεωρώ ότι πολλά πάνε λάθος γενικότερα και φυσικά η μη σύσταση οργανικών σε άλλα σχολεία όπου θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια είναι ένα μόνο από αυτά..Τώρα για το αν το υπουργείο αποφασίσει να καλύψει μόνο τα κενά δευτεροβάθμιας στη λογική του ότι εκεί δεν έχει ΕΣΠΑ, ο αντίλογος θα μπορούσε να είναι αυτό που ήδη λέγεται από πολλούς ότι δηλαδή διορισμοί συνεχίζουν να γίνονται γιατί η ευρωπαϊκή ένωση ζητά μείωση των συμβασιούχων που έχουν εκτοξευθεί στην εκπαίδευση.. άρα σε αυτή τη λογική όσους περισσότερους αφαιρέσει από ΕΣΠΑ τόσο καλύτερα...Άκρη δε νομίζω να βγάλουμε , οπότε.. καλή μας υπομονή μέχρι τις ανακοινώσεις!
Συμφωνώ απόλυτα,η επικαιροποίηση των οργανικών μας είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο κλάδος μας!
τι σημαίνει αυτό πρακτικά συνάδερφοι;Ότι από αυτά μόνο θα προκύψουν οι διορισμοί;άρα μπορεί να ικανοποιηθεί κ πολύ μικρότερος αριθμός; Και τα φετινά κενά συνταξιοδοτήσεων δε θα συνυπολογιστούν ή μπορεί και ναι;Τα φώτα σας ..
Ότι σε αυτές τις περιοχές θα γίνουν οι διορισμοί. Εγώ πιστεύω ότι θα καλύψει όλη την δευτεροβάθμια και από την πρωτοβάθμια δεν ξέρω τι να υποθέσω. Εσείς τι λέτε?
Κι επίσης από 335 που υπολείπονται από πέρυσι πήγαμε σε 332???!!! Έλεος....
Αυτά τα κενά που έχουν δώσει δεν είναι όλα. Στην περιοχή που υπηρετώ, όπως και σε πολλές κοντινές που με ενδιαφέρουν υπάρχουν τόσο στην Αθμια όσο και στη