0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρεις...όπως δεν μου φάινεται και τόσο δίκαιο στα σχολεια που ειμαι τοσα χρόνια να σπάνε τα τμηματα αγγλικών σε αρχαριους και προχωρημένους λες και στα νεα ελληνικά δεν ειναι τα παιδακια αρχαρια (πχ αλβανακια) και προχωρημένα αλλα΄δεν το κανουμε θέμα...το έχει έτσι το υπουργειο για να συμπληρωνετε ωραριο και το δεχομαστε...ε...ετσι ακριβώς δεχτείτε οτι μπορει να διορισει πάνω απο τα οργανικα΄κενα γιατι οι ανάγκες ειναι πολλές, πάρα πολλες, και τα σχολεία μένουν από φιλολογους ως την γ φάση....
Να συμπληρώσω σε αυτά πως οι ξενόγλωσσοι για να συμπληρώσουν ωράριο παίρνουν β' ανάθεση τις Ιστορίες μας! Ο ξενόγλωσσος να διδάσκει ελληνική ιστορία... Μάλιστα! Με αυτή τη λογική να διδάσκουμε κι εμείς ξένες γλώσσες (αφού έχουμε ήδη 2 ξενόγλωσσα πτυχία ο καθένας μας) και αφού κι εμείς ανήκουμε σε Φιλολογία.Δεν κάνω προσωπική επίθεση σε κανέναν! Το ζήτημα θέτω... εφόσον είναι πραγματικότητα!
Εξυπνάδα είναι να λες οτι δεν θέλεις να διορισει πάνω απο τα οργανικά!!Υπερβολικά προκλητικό!!! Και δεν ειναι ωρες για προκλητικές δηλώσεις. Επιπλέον πώς δεν δημιουργούνται οργανικές στη δευτεροβάθμια?Αυτό πώς προκύπτει? Η απορία μου ειναι μαθητική και όχι ειρωνική. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα μπορούν στο μελλον να διοριστούν αν διορίσει και τώρα?Αληθεια τώρα???Να σκεφτώ τους 10 χρόνια μετά???Γιατί εμένα και όλους τους αδιόριστους ποιος μας σκέφτηκε 10 χρόνια πριν?Αλήθεια τώρα? Όλοι να διοριστούμε και οι νεοδιόριστοι να πάνε μια ώρα νωρίτερα στον τόπο τους, και να προηγηθούν οι υπηρεσιακές μεταβολές και όλα να γινουν ομορφα.Αλλά όχι να ακούμε να μην διορισει πάνω από τα οργανικά.Μακάρι να διόριζε όσα και τα λειτουργικα και ας ημασταν όλοι στη διάθεση...απο το να ειμαστε αναπληρωτές με βαλιτσα ας ειμαστε μονιμοι με βαλίτσα.
Δεν εξαφανίστηκα μην ανησυχείς σας ευχήθηκα και καλή επιτυχία και να πω πως εμείς πια αναφερόμαστε στην Α/θμια και εκεί είναι τα οργανικά μας..στην
Αλλαζονικό ειναι το να μπαίνετε εδώ, για να μας ενημερώσετε για τα 28 μας κενά!Ευχαριστούμε για την πληροφορία!Ασχοληθείτε με τα του οίκου σας τώρα γιατι εμείς πληροφορίες για τους ΠΕ06 εδώ χλωμό να έχουμε...εκτός και αν περάσατε μια βολτα να μάθετε αν περισσεύει καμια αναθεση ιστορία...
Be my guest αν το κράτος σας το επιτρέψει,εγώ είμαι η τελευταία που θα πω κάτι αλλά νόμιμα όχι να ακούγεται για έναν κλάδο ότι θα διορίζεται πάνω από τα οργανικά του κι εμείς απλώς να κοιτάμε..
Παιδιά καλησπέρα σας,στον εκκαθαρισμένο μας με 550ρε παιδιά θα σκάσω.Ειλικρινά!!!!!!!!