0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επομένως, στον Οριστικό πίνακα ΑΣΕΠ είσαι κάπου κοντά στο 4.000. Αν στην κατανομή μάς δώσει σύνολο 1.200+ (μαζί με Ειδική) έχεις ελπίδες... Γύρω στους 80 είναι ιδιωτικοί χωρίς δικαίωμα διορισμού και αρκετοί θα φύγουν με διπλά πτυχία. Υπάρχουν και διδάκτορες που ίσως να μην προτιμήσουν διορισμό. Κάτσε να βγουν τα νούμερα και τα ξανασυζητάμε μέχρι πού θα φτάσει ο πίνακάς μας.
Ο αριθμός των φιλολόγων θα είναι μεγάλος ! Και σας είπα το υπουργείο μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις .
θα δούμε τον συνολικό αριθμό που θα ανακοινωθεί. Αν πουν 11.000, τότε θα έχουν μια πολυ καλη κατανομή οι φιλόλογοι.Ακόμα και το τέλειο σενάριο των 700 διορισμών, δεν ξέρω κατά πόσο, ακόμα και βγάζοντας τους διορισμένους στην ειδική, θα οδηγήσει τελικά στη θέση 2020...Καλή επιτυχία και μη χάνεις την ελπίδα!
θα δούμε τον συνολικό αριθμό που θα ανακοινωθεί. Αν πουν 11.000, τότε θα έχουν μια πολυ καλη κατανομή οι φιλόλογοι.Ακόμα και το τέλειο σενάριο των 700 διορισμών, δεν ξέρω κατά πόσο, ακόμα και βγάζοντας τους διορισμένους στην ειδική, θα οδηγήσει τελικά στη θέση 2020...Καλή επιτυχία και μη χάνεις την ελπίδα!Μακάρι να δώσει όσους λες (1200 +) και να κατέβει τόσο πολύ ο πίνακας. Διαβάζοντας τα διαφορά σχόλια, νομιζα πως με τις επιπροσθετες προσληψεις θα καλύψει περισσότερα κενά στην πρωτοβάθμια. Γιατί σε εμάς δε φαίνονται άλλα οργανικά κενά, μιας και είπε θα τα καλύψει όλα. Όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν….
Πιστεύω πως ανάλογα με τον συνολικό αριθμό διορισμών, θα κυμανθεί και το δικό μας νούμερο! Αν δώσει πχ 11.000 διορισμούς δεν γίνεται οι ΠΕ02 να είναι μόνο 500 σύνολο. Μακάρι να μας δώσει ανάλογο νούμερο με το περσινό, εφόσον συνολικά οι διορισμοί θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα!Σχετικά με το πού θα φτάσει ο πίνακας, μόνο εικασίες κάνουμε βεβαίως... επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος θα δηλώσει τι. Όμως να πω ότι ένας πιο ασφαλής τρόπος υπολογισμού είναι η καταμέτρηση των ενεργών συναδέλφων, δηλαδή αυτών που πήρε φέτος ως αναπληρωτές. Με αυτή τη λογική βασίστηκε η εκτίμησή μου και όχι με το να λάβω υπόψη όλους όσοι βρίσκονται στον εκκαθαρισμένο (εφόσον δεν δούλεψαν ως αναπληρωτές, δεν τους ενδιαφέρει η εκπαίδευση).
αυτος δεν είναι ο πιο ασφαλής αλλά είναι η βάση από αυτό το νούμερο και πάνω θα κυμανθούν προσθέτοντας άτομα που φύγαν σε άλλες φάσεις ,ειδικής , με ποινή , διδακτορες κλπ
Η τυχόν αύξηση του αριθμού των διορισμών αφορά στην Α/θμια.Αφού το ταβάνι των κενών στους φιλολόγους είναι το 519, πώς θα διορίσει 700 ή 800;;; Να τους βάλει τώρα τον Σεπτέμβριο σε λειτουργικά κενά & το Σεπτέμβριο του 2023 να φαίνονται ως υπερράριθμοι;;; Ε, τότε σίγουρα θα ξαναβάλει γραπτό ΑΣΕΠ: να δίνουν 15.000 και να διορίζει σε 2 χρονιές 300 και 400...Δε θα πάει έτσι - το είπε κι ο Patreas. Γύρω στους 450 φιλολόγους, θεωρώ.
Μπορεί να διορίσει και σε λειτουργικά, αν το θέλει! Πέρσι το έκανε! Φέτος γιατί να μην το κάνει;
Σορυ που μπαίνω στην κουβέντα σας, αλλά δεν διόρισε σε κανένα λειτουργικό κενό πέρυσι. Οι διορισμοί γινόταν μόνο σε οργανικά κενα. Δες και την περσινή πρόσκληση για διορισμό που το γράφει.
Μπορώ να σου το αποδείξω: Δες τα οργανικά που έβγαλε για τους νεοδιόριστους τώρα η ΔΔΕ Δωδεκανήσου και σύγκρινε με τους διορισμούς που έκανε εκεί πέρσι!