0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν γινόταν κάτι αντίστοιχο και σε άλλες ή σε όλες τις διευθύνσεις, θα μπορούσε να ευσταθεί ο ισχυρισμός σου ότι διόρισαν γενικώς παραπάνω από τα οργανικά πέρσι.Μήπως όμως είναι τοπικό φαινόμενο;
Ναι, έχεις δίκιο! Αυτό δεν το γνωρίζω! Αλλά ακόμα κι έτσι δείχνει ότι μπορεί να διορίσει -αν το θέλει- παραπάνω από τις οργανικές!
Προφανώς και μπορεί να διορίσει παραπάνω επειδή είναι το υπουργείο που αποφασίζει.Είναι όμως νόμιμο; Είναι καθολικά εφαρμοζόμενο;
Συνάδελφοι δεν έχετε μελετήσει πως υπολογίζονται τα οργανικά κενά και μπορεί να οδηγηθείτε σε αυτοκτονία.Τα οργανικά κενά των σχολείων (12 ώρες Α ανάθεσης) είναι λιγότερα από τα οργανικά κενά που υπολογίζει ο αλγόριθμος των μεταθέσεων και των μετατάξεων και των διορισμών. Αυτό ισχύει και για τους πε02 και για όλες τις ειδικότητες εκτός από μία. το αποδεικνύει αυτό που βλέπεται στα δωδεκάνησα. Οι διορισμοί έγιναν στα οργανικά κενά του αλγορίθμου που είναι παραπάνω από τα οργανικά κενά των 12 ωρών ανά σχολείο. Ηταν διορισμοί που ακολούθησαν αυστηρά την νόμιμη διαδικασία.Διορισμοί σε οργανικά κενά των 12 ωρών ανα σχολείο σημαίνει λιγότεροι διορισμοί για όλους εκτός από μια ειδικότητα
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.Σχολείο Χ με 12 ώρες Α΄ανάθεσης και γειτονικό σχολείο Ψ με 12 ώρες Α' ανάθεσης θα δώσουν (βάσει του 20) 1 κενό μετάθεσης. Αν δεν πάρει κανείς μετάθεση εκεί μπορεί η διεύθυνση να δώσει 2 οργανικά κενά για οργανικές τοποθετήσεις (βάσει του 12).Άρα θα δώσει 1 για μετάθεση και αν μείνει χωρίς μετάθεση θα δώσει 1 για διορισμό αλλά 2 για οργανικές τοποθετήσεις.Πού κάνω λάθος;
ότι οι φιλόλογοι δεν έχουν μόνο 12 ώρες σε ένα σχολείο. Παντα είναι πάνω από 20, και υπάρχουν ώρες σε κάθε σχολείο που δεν αρκούν για ακόμα ένα κενό. Για αυτό και ο αλγόριθμος τους έβγαλε παραπάνω κενά.Για αλλες ειδικότητες το 12 ώρες ανα σχολείο στατιστικά δεν είναι σταθερό. Καποια σχολεία είναι 10, 9,11 ώρες κάποια 13 14 15. Ουτε οι ομάδες είναι από δύο σχολεία. Με αυτά τα πάνω κάτω στατιστικά βγάζει σε μια περιοχή τον ίδιο αριθμό κενών. Μπορείς να πειραματιστείς ας πούμε μελετώντας τα κενά του ΠΕιραιά που βγάζουν αναλυτικά τις ώρες και να δεις αν έχω δίκαιο
Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα αντίστοιχο του δικού μου γιατί δεν το κατάλαβα και πολύ καλά; Ευχαριστώ.
Αυτό το έγραψα παραπάνω στο νήμα κι εγώ, αλλά στα Δωδεκανησα δε φτάνει να εξηγήσει τη διαφορά στα κενα. Έκατσα και υπολόγισα το μέγιστο 11 ώρες που θα μπρουσε το κάθε σχολείο να έχει υπόλοιπο x τον αριθμο των σχολείων και δεν κάλυπταν τη διαφορά μεταξύ αριθμού διορισμών και οργανικών που εμφανίζονται τώρα για οριστική τοποθετηση. Όποτε κάτι υπολόγισαν λάθος με τον αλγόριθμο. Ίσως χρειάστηκαν λιγότερες ώρες τελικα, ίσως δεν εκαναν επικαιροποιήση μετά τις ανακλήσεις, δεν ξέρω.
επομένως για μας τους φιλολόγους δεν έχει σημασία αν θα διορίσει το υπουργείο 7000, 8000 ή 12000. Έχουμε κλειδώσει βάσει οργανικών γύρω στις 400 θέσεις, τι το παιδεύουμε τότε, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλγόριθμος είναι αυτός.