0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η σκέψη εινσι σωστή αλλά είναι 50 άτομα μόνο στον πίνακα ειδικής όποτε πάμε σε 320+180=500. Αρα 5187-5687 εκ των οποίων παίζουν 140 θέσεις περίπου δλδ από 2547-2687 εδώ παίζουν τα ανώτερα όρια στη γενική υπό κανονικές συνθήκες . Αν βάλουμε και τον παράγοντα ότι της ειδικής θα δηλώσουν γενική είναι φλου ακόμα 40 θέσεις όποτε πάμε για ανώτερα όρια 2520-2650 περίπου πίνακα ΑΣΕΠ γενικης
δεν καταλαβαινω πως εννοεις οτι θα επηρεασουν τα νουμερα που ανεφερα, οι 50 της ειδκης εφόσον οι 50 αυτοί έχουν θεση <1150 και αποτελουν μερος των 278 (προφανως αναφερεσαι στους 50 που δεν διοριστηκαν ενω μπορουσαν στην 3ΕΑ).επισης, για ποιο λογο παιζουν οι 140 θεσεις?και τι εννοεις όταν γραφεις ότι θα παιξουν ρόλο τα ανωτερα ορια στη γενικη υπο Κ.Σ?και γιατι να ειναι 40 αυτοι που θα προτιμησουν γενική?τα ρωταω για να συμπληρωσω στο μυαλό μου τη δικη μου σκεψη
ειναι 50 άτομα που είναι μόνο πίνακα ειδικής όποτε από 230 που λέμε ότι θα φύγουν ειδική πάμε 180 (γιατί δεν είναι εκ των πραγμάτων στους πίνακες γενικης ) πρόσθεσε και λόγω Αθήνας τα υπόλοιπα νούμερα που θα επιλέξουν γενική αντί ειδική και βγαίνει το νούμερο …Τώρα τα 140 αφορούν κάτι προσωπικούς υπολογισμούς και είναι άτομα αμφιλεγόμενα -όχι στο ήθος 😸 αλλά στο αν θα δηλώσουν με τάση να μη δηλώσουν μεγάλο ποσοστό
επιπλεον λεω ότι αν 40 ατομα που θα μπορούσαν να διοριστούν στην ειδική και τα οποία 40 βρισκονται στον πινακα γενικης μεταξυ 1-2187 διαλεξουν γενικη, τότε ο πηχυς που ανεφερα γω δηλ 2187-2728 κατεβαινει αυτοματως 40 θεσεις
για τα 50 ατομα που λες δεν καταλαβαινω πως το εννοεις ότι δεν ειναι στον πινακα γενικης?μηπως εννοεις ότι εψαξες και ειδες οτι οσοι δεν διοριστηκαν στην ειδικη δηλ αυτοι οι 50 δεν ειχαν κανει χαρτια για γενική?οι 50 της ειδικης (με δεδομενο οτι ειχαν κανει χαρτια και στην 2ΓΕ) ειναι μερος των 278 αν δηλ δηλωσουν προθεση να διοριστουν φετος τοτε απλα ο πηχυς τ0υ 2728 θα γινει 2728-50.τελος παντων ας μην ταλαιπωρούμαστε με υποθετικα σεναρια, η ωρα της αληθεις πλησιαζει και όλα τα σεναρια ειναι σωστα μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο
Που το ξέρουμε ότι δε θα δώσει Αθηνα η ειδική;;;
Δ έχει βγάλει κενα …έτσι έχω δει !αν δε βγάλει και η Δ πάμε για κάτω από είκοσι με τάση στο 15😼