0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γθα τις τοποθετήσεις τους. Συνάδελφος εβαλε δ αθηνας δε πηρε μετάθεση και πηρε ανατολική Αττική. Πως θα δωσει θεση για νεο διορισμο στην ειδική;δε γίνεται
ναι δεν είχε για το νούμερο του από τη στιγμή που πήρε άλλου μετάθεση νομίζω την ανοίγει την περιοχή γιατί δεν πρέπει να ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ μεταθέσεις … διορθώστε με αν πάνω λαθοσ.Ανατολική πάντως δεν έχω δει κενα
Καλησπέρα σας . Οι θέσεις φιλολόγων στην Αθήνα είναι κάτω από 30 ( ειδική αγωγή ) . Το ακριβές νούμερο δεν το γνωρίζω ,εικάζω πάντως ότι είναι 20-25 . Γιατί όμως δεν κοιτάζουμε και την Θεσ/κη ; Υπάρχουν πολλοί που στις πρώτες θέσεις θέλουν Θεσ/κη . Επίσης εγώ θα το ξαναπώ ! Σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουν μόνο τα κενά των μετατάξεων για διορισμούς . Τουλάχιστον στους φιλολόγους ,στους μαθηματικούς και στους ΠΕ04 .
Θα συμφωνήσω με Κίρκη...η Μακρή σήμερα (στο especial το διαβασα) αναφέρει πως οι μόνιμοι διορισμοί έπονται των μεταθέσεων δεν αναφέρθηκε σε μετατάξεις...
mtsa.g αν διαβάσει κανείς την απάντηση της Μακρή δεν αναφέρεται στις μετατάξεις...επίσης προχτές πήρα τηλ. στο υπουργείο στη διεύθυνση διορισμών και εκανα μια ταπεινή ερώτηση για τα οργανικά κενά που θα δοθούν στους επικείμενους διορισμούς, μου ανέφερε το ίδιο δλδ."έπονται των διορισμών" και όταν τη ρώτησα: θα είναι αυτά των μετατάξεων? μόνο που δεν μ έβρισε...μου λέει τι σχέση έχει το ένα με το άλλο.τι να πω...φαντάζομαι σύντομα θα μας λυθούν όλες οι απορίες...