0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν δεχόμαστε τελεσίδικες αποφάσεις από εσένα... Αν ήσουν η Υπουργός οκ. Είσαι όμως; Εσύ θα κρίνεις αν θα είναι τόσες; Εγώ σου λέω πως θα είναι παραπάνω...
Να ρωτήσω κάτι; στους φιλολόγους, μαθηματικούςκαι φυσικούς θα είναι 100%,στους βιολόγοςθα είναι 60 τοις εκατό. Από τους 386το υπόλοιπο που μένει από αυτούς ποιοςθα το πάρει;
Λοιπον ας εστιάσουμε στο εδω και τώρα. Με δεδομένο το 317 και 230 για να δούμε αρχικά αν στέκει να αθροίζονται, ποιός ξέρει πόσοι από τους πρώτους 230 της ειδικής ΔΕΝ είναι στον πίνακα της γενικής;
οι πρώτοι 158 είναι μέχρι το 2590 του Ασεπ. Είχε γραφτεί ότι 30 άτομα δεν είναι στους πίνακες της γενικής... Αλλά δεν ξέρω τι σειρά έχουν
Αρκετα ατομα που ειναι στους πρωτους της ειδικης δεν ειναι πολυ ψηλα στη γενικη. Ανηκω και στους δυο πινακες και τα ειχα τσεκαρει. Πλεον θα κατσω να τα δω μεσα στο ΣΚ πιο αναλυτικα. Συναδελφοι η απορια μου ειναι οι εχοντες προυπηρεσια στον ιδιωτικο τομεα και δεν διοριστηκαν περυσι υπαρχει καποιο αρχειο για να δουμε σε τι φαση δουλεψαν φετος;;; Να υπολογισουμε ποσοι απο αυτους θα φυγουν απο μπροστα μας. Συγνωμη αν γινομαι κυνικη.
@gtΠΕ02, μαθηματικός έπρεπε να ήσουν με τόση ενασχόληση με τη στατιστική! Ευχαριστούμε πολύ! 🧡
Σήμερα είναι μέρα που βρέχει αριθμούς και ρίχνω και γω τους δικούς μου. Στον εκκαθαρισμένο ΠΕ02 του trust βρίσκω τελικά 265 ΠΕ02 που βρίσκονται μεταξύ των θεσεων του πινακα γενικης 2ΓΕ (μη εκκαθαρισμένου) 1-2187 (η συναδελφισα που κατειχε την 2187 θέση ήταν η τελευταια ΠΕ02 που θα μπορουσε να διοριστει από τους 1900 διορισμούς (συνολικά) ΠΕ02 ειδικής και γενικής που έγιναν πρόπερσι και πέρυσι).Υπάρχουν επίσης 57 ΠΕ02 που δε διορίστηκαν στην ειδικη της 3ΕΑ ενώ θα μπορούσαν (554 διόρισε και η τελευταία διορισθεισα είχε 610 σειρά στον οριστικο της 3ΕΑ).