0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν έχουν αφαιρεθεί αυτοί που έχουν διοριστεί έστω και άλλου από τους εκκαθαρισμενους;έτσι πρέπει κανονικά
Λοιπόν είχα λίγο χρόνο τώρα το πρωι για να δω λιγο τους πίνακες. Ετσίασα κυρίως στην Αττική γιατί εκεί θεωρώ οτι, λόγω των πολλών κενών στη γενικά, θα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι συναδελφων που μπορεί να είναι αναπληρωτές στην ειδική αλλά να διοριστούν γενική.1) Ο 317 αναπληρωτής πρώτης φάσης γενικής είναι το 2708 στον πίνακα ΑΣΕΠ. Αν θεωρήσουμε ότι όλοι όσοι πανε αναπληρωτές στη γενική θα δηλώσουν όλη την Ελλάδα (που δεν ισχύει βέβαια) αυτό είναι το κάτω όριο που μπορεί να φτάσει ο πίνακας2) Στην ειδική, υπάρχουν περίπου 90 άτομα που πήγαν αναπληρωτές στην Αττική και που είναι πάνω από αυτή τη θέση (2708 δηλαδη) στον πίνακα ΑΣΕΠ στη 2ΓΕ. Επειδή δεν τους έψαξα έναν-έναν μπορεί να είναι κάποιοι πιο πανω σε αυτούς τους 90 που να μην είναι στον πίνακα ΑΣΕΠ της 2ΓΕ, εγώ εψαχνα το κατω ακρο για να δω περίπου ένα σύνολο.3) Αν βρούμε τα κενά της Αττικής στην ειδική, μπορούμε να πιθανολογήσουμε πόσοι από αυτούς τους 90 θα επιλέξουν τη γενική για διορισμοί και άρα πόσες θέσεις θα πρέπει να βγάλουμε από αυτό το 2708 για να εκτιμήσουμε εκ νέου το κατω όριο4) Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν πάνε αναπλητωτές αλλά μπορεί να επιλεξουν να διοριστούν. Εκει δυστυχώς δεν έχουμε κριτήριο να κανουμε εκτίμηση. 5) Ο καθενας μπορεί να κάνει αυτη τη διαδικασία από το νούμερο που έχει στον πίνακα και να δει παιζει από κει και πάνω.
Όχι δεν έχουν αφαιρεθεί.. Το λέω μετά από έρευνα συναδέλφου πέρσι το καλοκαίρι
gtΠΕ02, δεν μπορω επακριβώς να παρακολουθήσω το σκεπτικό, μακαρι όμως να κατέβει ο πίνακας περισσότερο από το πολύ τσιγκούνικο 2500 που εκτίμησα εγώ. Είναι από τις φορές που θα χαρώ να κάνω λάθος.
Επισης επειδή χάνονται πολύ σημαντικές πληροφορίες όπως αυτες του @skg ότι 50 άτομα στη γρνικη είναι ήδη διορισμενα, να μένει καθαρό το νημα από εικασίες για να μπορούμε να τα βλέπουμε ! Skg αν μπορείς πες μας περισσότερες πληροφορίες για αυτό μέχρι ποια θέση βρίσκονται κλπ
είναι στις πρώτες θέσεις. Μέχρι το 2600 του Ασεπ είναι 158 της ειδικής. Από αυτούς εγώ μέτρησα περίπου 40 άτομα για Αθήνα και Αττική γενικότερα κι γύρω στα 30 για Θεσσαλονίκη. Αν μου έφευγε κάτι στο μέτρημα ζητώ συγγνώμη., αλλά είμαι μεταξυ υπολογισμών βαθμολογικου και διορθωματος...
εχεις βάλει τα κεδασυ μέσα ;;γιατι μέχρι 2500ασεπ έχω βγάλει σίγουρα 60 που θέλουν Αθήνα ,10 εκ των οποίων όμως είναι στον πίνακα μόνο ειδικής
Για τους 2187-2260 προβλέψεις; Με γυάλινη σφαίρα....