0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα 8 κενά έγιναν 3. Να πω πως οι Σπέτσες και μόνο δίνουν 3 οργανικά. Τα υπόλοιπα νησιά γιατί δεν τα υπολόγισαν; Κάτι πάει λάθος εδώ...
Απορώ με μερικούς/ές που ενοχλούνται με τον gtΠΕ02 ο οποίος μας βοηθά εξαιρετικά, αφήστε λοιπόν την κακία σας στην άκρη και πάτε αλλού...μπράβο στον gtΠΕ02 και συνέχισε...επίσης ένα μπράβο και στον mts.ag αν και διορισμένος μας παρέχει πολύτιμη βοήθεια...
Και στον trust για τους πίνακες! 🧡🧡🧡
Χρονικα έχουν συμβει τα εξης:μεχρι 14/3 κληθηκε το πυσδε B ΠΕΙΡΑΙΑ να φτιαξει πινακες B (για τις 4 ομαδες σχολειων, ειναι 4 οι ομαδες σχολειων και οχι 3, υπαρχει και η α ομαδα με αιγινα αγκιστρι μεσαγρος), και 1 τελικο πινακα Γ για ολη τη β πειραια, λαμβανοντας υποψη τους υπο συνταξιοδοτηση δηλ να τους αφαιρεσει.Επιπλεον όμως το υπουργειο ειπε, στο πυσδε, με συμπληρωματικο email (συμφωνα με patrea) να λαβει υποψη του και τις ανακλησεις συνατξιοδοτησης (γιατι εκ των υστερων το θυμηθηκαν στο υπουργειο) . Και τιθεται το ερωτημα αν το επραξαν και μαλιστα σωστα οι υπευθυνοι του πυσδε. Στη συνεχεια (14/3) το πυσδε εστειλε στο υπουργειο τα τελικα κενα των μεταθεσεων που ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΑΚΡΙ
Οκ σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου! Τα κείμενά σου είναι τεράστια και κουράζομαι να σε παρακολουθήσω! Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως η
Όπως σου έγραψα πιο πάνω έτσι είναι. Το θέμα είναι πως θα τα διεκδικήσετε αυτά τα επιπλέον κενα. Γιατι για το ΥΠΑΙΘ, τα επίσημα (κενα μετά τις μεταθεσεις) είναι τα 3. Μην περιμένεις να γίνουν 8 χώρις κάποια διεκδίκηση.
Νομίζω πως προσπαθεί να βοηθήσει....[/quotΕπειδή δε θέλω να μπω στη διαδικασία να κρίνω αν μπορούμε συντομότερα μηνύματα και βασισμένα σε στοιχεία όσο γίνεται καί όχι εκθέσεις διδακτορικού επιπέδου με μηδενικες υπόθεσεις κλπ. Δεν είναι όσο βουβό φαίνεται υπάρχουν φωτεινά σημεία και αν εστιάσουμε μπορουν να βρεθουν κ περισσότερα
Η ΠΕΑΔ κάτι πρέπει να κάνει. Έχω μια υποψία ότι και για
Μπες σε παρακαλώ στη ΔΔΕ Πειραιά να δεις σε τι αναφέρομαι! Γράφεις υποθετικά, ενώ εγώ συγκεκριμένα. Η συγκεκριμένη ΔΔΕ έχει βγάλει και τα πλεονάσματα σε ώρες. Είναι διαφορετικά νησιά και δεν υπάρχει περίπτωση να συμπληρώνει κάποιος ωράριο από Αίγινα (αν είχε πλεόνασμα) σε Ύδρα (για παράδειγμα). Δεν έχει πλεόνασμα πουθενά!