0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δράμα: 2 κενά στις μετατάξεις 6 εναπομεινανταΧαλκιδική:11 κενά στις μετατάξεις 16 εναπομείναντα
Χαλκδιικη 11 είναι ττα εναπομείναντα δείτε το ξανά. Ενδεικτικά πχ α Πειραιά στις μετατάξεις είναι 32 αλλά στα εναπομείναντα είναι 20(το πολύ αφού διαίρεσα όλες τις ώρες με το 12) οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να βγει ξεκάθαρο συμπέρασμα.
τα κενά είναι 13 μόλις τα μέτρησα .Ήταν 16 και με τις σημερινές οριστικές τοποθετήσεις έμειναν 13
Σωστά δεν τα είδα .
Ας κάνουμε μια οργανωμένη κοινοποίηση κατα συστάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε τόνο ότι ‘γνωρίζουμε τι γίνεται ‘ …τα διαβάζουν όλα ειδικά αν γίνεται μαζικά !!δε θέλουν μπελάδες
Αυτά που γράφετε τώρα εδώ, ότι δηλ. άλλα είναι τα κενά των μετατάξεων κι άλλα φαίνονται στις κατά τόπους ΔΔΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχει απόκλιση στα οργανικά κενά κάποιου κλάδου, δεν ήταν γνωστά στους διάφορους συλλόγους νωρίτερα, ώστε τη στιγμή που μπαινοέβγαιναν στο Υπουργείο, να θέσουν έγκαιρα τον προβληματισμό & την ανησυχία τους στην Υφυπουργό;; Τώρα αντιληφθήκατε όλοι αυτή τη διαφορετική προσέγγιση επί των κενών (αν φυσικά συμβαίνει κάτι τέτοιο σε εκτεταμένη κλίμακα);; Το να στείλετε μια επιστολή διαμαρτυρίας μερικά άτομα ΤΩΡΑ, δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα, αφού αυτά είναι θέματα που πρέπει να τίθενται από τα συλλογικά όργανα των αναπληρωτών, των φιλολόγων κλπ. ΕΓΚΑΙΡΑ, για να συζητιούνται και να επιλύνονται. Άλλωστε, η κατανομή έχει κλειδώσει.
Γιατί δε γράφουμε μια επιστολή να τη στείλουμεστον προθυπουργό; να υπογράψουμε όλοι.
Εγώ είμαι μέσα! Ούτως ή άλλως θα στείλω ερώτημα στην Υπουργό να μου απαντήσει επίσημα για την αναντιστοιχία στα κενά της