0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
317 είναι τα κενά του κλάδου ΠΕ02 στην εγκύκλιο μετατάξεων.
και; το νούμερο των μεταταξεων το γνωρίζουμε. Το νούμερο της κατανομής από που προκύπτει ότι είναι το 320; και με ποια βεβαιότητα; και από ποιες πηγές; και ποιες οι σκοπιμότητες; απλώς αναρωτιέμαι. Παρακολουθώ αρκετό καιρό το νήμα και βλέπω ανθρώπους να γράφουν διαφορά πράγματα. Για διάφορους λόγους. Προσωπικά, ούτε σδυνδικαλιζομαι ούτε έχω γνωριμίες. Προβληματισμό εκφράζω.
Κανονικά πιο πολλοί διορισμοί πρέπει να γίνουν στους φιλολόγους και στις βασικές ειδικότητες! Εγώ πιστεύω ότι αν τελικά οι διορισμοί φιλολόγων είναι 320 πολλοί από εδώ μέσα θα "χαρούν". Από τον Απρίλιο ακόμη αρκετοί νεοδιόριστοι φιλόλογοι διατυμπανίζουν ότι τα κενά των φιλολόγων θα είναι τόσα! Ας κάνουν τη διετία εκεί που διορίστηκαν οι νεοδιόριστοι. Επιλογή τους ήταν! Δεν έχουν συναδελφική αλληλεγγύη! Συγνώμη που τα γράφω![/quote θα έρθω να συμφωνήσω με όσα γράφεις. Το σκέφτηκα και αυτό όταν μιλούσα για σκοπιμότητες κάποιων. Πολύ σωστή τοποθέτηση!
Οι διορισμοί σχετίζονται άμεσα με τα νούμερα των μετατάξεων. Συγκεκριμένα, ο αριθμός που έχουμε δει στις μετατάξεις είναι το "ταβάνι" των διορισμών. Κι εφόσον έχει κυκλοφορήσει και γραφεί από σωστές & αξιόπιστες πηγές ότι η κάλυψη θα είναι 100%, οι διορισμοί στον κλάδο των ΠΕ02 αναμένονται να είναι 317, άντε 320 στρογγυλοί.Άλλωστε, ας μην ξεχνούμε ότι πέρυσι διορίστηκαν 1.300 φιλόλογοι, οπότε δικαιολογημένα τα φετινά οργανικά κενά να είναι κατά πολύ περιορισμένα.
Ναι Μαρία! Κανονικά όλοι φίλοι πρέπει να είμαστε στο forum και γενικά στα σχολεία! Χρειάζεται να υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον!
Επιτρέψτε μου να επιμεινω στο κομμάτι σκοπιμότητες κάποιων ως προς την κατανομή. Μόνο με επισημα νούμερα μπορεί να γίνει μια σωστή συζήτηση. Τα υπόλοιπα εξυπηρετούν μικροσυμφεροντα. Είναι το συμπέρασμα μου μελετώντας με προσοχή το νήμα τόσο καιρό και απέχοντας από οποιοδήποτε σχόλιο. Ήδη πιο πάνω μια φίλη ανέφερε κάτι στο οποίο έρχομαι να συμφωνήσω.
Τα νούμερα των διορισμών είναι τα αναμενόμενα πλέον.