0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
gtΠΕ02, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρέξει πρώτα η ειδική, επειδή σε μερικούς κλάδους θα εξαντληθεί ο κύριος πίνακας, αν γίνει διαφορετικά. Για τα υπόλοιπα καλό θα ήταν να έχουμε μια διαρροή από Κίρκη, αν ξέρει κάτι! Καιρό έχει να μας μιλήσει η μαγισσούλα!
Τρέχουν κατα αύξοντα αριθμο ΠΕ. Δηλ ΠΕ01, ΠΕ02, …, ΠΕ60, …, ΠΕ70, … κ.ο.κ.
Έντομεταξυ μπήκα να δω ποιος είναι το 2255 και είδα πως έχει 84 μορια ακριβώς όσα και ο 2256😂
καλή μου συναδέλφισσα Marphil, και γω θεωρώ ότι πρωτα θα τρεξει η ειδική επειδη ετσι συμβαινει στον αλγοριθμο προσληψης αναπληρωτων και οπως ρητα προβλεπεται στην εγκύκλιο προσληψης αναπληρωτών. Ως προς τους μονιμους διορισμους δεν εχω βρει κάποια σχετικη νομοθεσια που να αναφερει ρητα οτι θα τρεξει πρωτα η ειδικη. Αλλωστε οι προηγουμ διορισμοι ειδικης και γενικής γινανε με διαφορα ενος ετους και δεν υπήρχε θεμα αν θα τρεξει πρωτα η ειδικη. Σε σχεση με αυτο που λες ότι αν ετρεχε πρωτα η γενική θα εξαντλουνταν ο κυριος πινακας της ειδικής, εννοεις ότι οι εκπ-κοι της ειδικης που βρισκονται και στον πινακα γενικης, θα αποφασισουν να βαλουν ολες τις περιοχες στη γενικη και θα διοριστουν εκει όποτε το υπουργειο δε θα εχει ποιον να διορισει στην ειδική? δε νομιζω οτι ειναι αυτος ο λογος, αφου ουτως ή αλλως αν τρεξει πρωτα η ειδική και δεν ειναι καλα -για τα συμφεροντα των ενδιαφερομενων εκπκων-τα διαθεσιμα κενά δε θα τα δηλωσουν και θα προτιμησουν τη γενική με αποτελεσμα να μεινουν παλι κενες θεσεις στην ειδικη (θα δοθούν για του χρόνου).
Έχουν και οι δάσκαλοι της ειδικής αίτημα να τρέξει πρώτα η γενική γιατί στην ειδική έχουν μικτους πίνακες με του πε71-πε61
Οι δασκαλοι πήραν 3500 χιλιάδες άτομα ας κάνουν λιγη ησυχια
Ειναι περιπου μεταξύ 800-850 εκκαθαρισμενου γενικής. Οποτε για να παλευω με αριθμούς, ποσοστά και μακροσκελείς αναλύσεις στο φόρουμ σημαίνει ότι υπάρχουν βάσιμες (τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό) προσδοκίες. Ελπιζω να μην αποδειχτουν "φρουδες ελπίδες" όπως έλεγαν τα βιβλια ιστοριας δεσμης προ αμνημονευτων ετων.Έσυ παντως θα μας φας μια θεση..παμε για τις υπολοιπες 306.Κουράγιο μας
Η ιστορία είναι Α' ανάθεση τόσο στους ΠΕ02 όσο και στους ΠΕ33 (εκτός από την κατεύθυνση Γ' λυκείου, μόνο στους ΠΕ02).Όταν τα σχολεία στέλνουν τα κενά οι ώρες μαθημάτων που είναι ταυτόχρονα Α' ανάθεση σε πάνω από ένα κλάδους "σπάνε". π.χ. γυμνάσιο με 12 τμήματα άρα 24 ώρες ιστορίας όταν δηλωθούν τα κενά, βάσει νόμου, δίνονται οι 12 ώρες για ΠΕ02 και οι άλλες 12 στους ΠΕ33.Αφού λοιπόν προκύπτει ένα οργανικό στους ΠΕ33 αν τοποθετηθεί κάποιος εκεί συνήθως θα πάρει όλες τις ιστορίες και ο ΠΕ02 θα συμπληρώσει με άλλα φιλολογικά μαθήματα που έχουν κενές ώρες.Σε περίπτωση πάλι που κάποιος δεν συμπληρώνει ούτε με
Ο ΣΑΤΕΑ αναφέρεται στην πρωτοβάθμια όχι στη
Καλημέρα παιδιά,να ρωτήσω κάτι; Έχει λεχθεί ότιΜέχρι το νούμερο 2255 είναι ήδη διορισμένοι μέχρι αυτό το νούμερο έχει απορροφήσει πόσους; Θέλω να πω πόσοι απομένουν ακόμη σε αριθμό να πάρει;