0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποια άτομα εδώ μέσα (βλ. mts.ag, gtΠΕ02, Κίρκη) είναι ο λόγος συμμετοχής μας στο forum 💚 Μακάρι να μην ενεργοποιηθούν οι ανενεργοί, μακάρι οι θεράποντες της ειδικής να προτιμήσουν την ειδική και όχι τη γενική, μακάρι κάποιοι να αδιαφορήσουν για τους διορισμούς, μακάρι να κατέβει ο πίνακας και να χαρούν όσο το δυνατόν περισσότεροι! Με τα ευχολόγια δεν γίνεται δουλειά, αλλά σε λιγότερο από δέκα μήνες θα μιλάμε πάλι για διορισμούς! Πολύ δύσκολη εβδομάδα... Δύσκολη απόφαση... 🌹
με θέση 2620 και κάτι ψιλά , θεωρώ είμαι αρκετά μακριά από τον διορισμό. Ποιες περιοχές θεωρείτε ωστόσο ότι θα μου έδιναν μια αμυδρή έστω πιθανότητα; ευχαριστώ πολύ!!
Θα ξεκινούσα με νησια: Δωδεκανησα, Κρητη, Ιόνια,
Αλλα μέρη που μπορεί να πέσει ο πίνακας (υπό προυποθέσεις) είναι η Πελοπόννησος και η Αττική. Γενικά, ρίξε μια ματιά στους περσινούς διορισμούς και δες ποια μέρη έφυγαν τελευταία.
Δεν ξέρω πώς ακριβώς το εννοείς, συνάδελφε, αλλά Πελ/νησο μπορούν πολύ εύκολα να δηλώσουν και οι Αθηναίοι, αλλά και οι Πατρινοί, εκτός ασφαλώς απ' τους ντόπιους. Είναι πιστεύω, από τα μέρη που θα έχουν μεγάλη ζήτηση, καθώς η Κορινθία (με την εξαίρεση της Γκούρας) βρίσκεται μεταξύ Αττικής & Αχαίας, αλλά κι η Μεσσηνία κι η Λακωνία, με τους νέους οδικούς άξονες που έχουν γίνει, βρίσκονται κοντά στα δύο μεγάλα αυτά αστικά κέντρα. Η γνώμη μου είναι πως οι τελευταίες περιοχές που θα φύγουν είναι τα Δωδ/νησα, η
Χαίρεται! Θα ήθελα την εκτίμησή σας... Είμαι στον εκκαθαρισμένο της ειδικής στη θέση 220 περίπου και σκέφτομαι να βάλω από νησιά μόνο Κρήτη θέλοντας να πιάσω Ρέθυμνο. Πιστεύετε πως έχω ελπίδες; Οι προηγούμενες επιλογές είναι Πελοπόννησος και και Δυτική Ελλάδα, που πιστεύω πως δεν τις πιάνω καθόλου. Ευχαριστώ πολύ!