0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω πολυ για την απαντηση @trust. καλα που μου το ειπες, τουλαχιστον να κοιμηθω τη νυχτα..μην περιμενω αδικα την κατανομη. αρα εχουμε ακομα...μας εισαι απαραιτητος @trust. μην πτοεισαι απο τιποτα! keep going με τις ευλογιες μας!
ναι αλλα μεσα απο τους διαλογους που κανεις με τους αλλους , εμεις μαθαινουμε πραγματα απο αυτα που γραφεις. δεν ειναι ωραιο να σε ζαλιζουμε με προσωπικα μηνυματα. ηδη αφιερωνεις χρονο απο τον προσωπικο σου για μας...
Ο trust σε αυτό που κάνει είναι αναντικατάστατος, τον γνωρίζει και του το αναγνωρίζει όλος ο εκπαιδευτικός κόσμος.Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει γιατί ο άνθρωπος που έχει μάθει να προσφέρει απλόχερα είναι εθισμένος σε αυτό με την καλή έννοια.Μακάρι να υπήρχαν πάντα και παντού συνάδελφοι όπως ο trust, ο Patreas και κάποιοι άλλοι ελάχιστοι. Μακάρι να ήταν περισσότεροι.Μην χαλιέστε από κανέναν.
μη δινεις σημασια @trust! να κερδισουν οι καλοι στο τελος.
@trust μου εχεις απολυτο δικιο. αλλα πιστεψε με , ειναι τοσα αυτα που δεν ξερω, που δε μπορω να μας υπερασπιστω..μακαρι να γνωριζα πραγματα, να εισαι σιγουρος οτι θα το εκανα!