0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά με στενοχωρείτε κι εσείς που αφήνετε εμάς να υπερασπιζόμαστε εσάς. Αφήνετε τις 3-4 ειδικότητες να αλωνίζουν και έχουν καταλήξει να πιστεύουν ότι μόνο αυτοί υπάρχουν.
Ας νομίζουν ότι θελουν, τζαμπα χαλιεστε και ίσως και αυτός να είναι στην τελική ο στόχος τους... Όποιος δεν εχει παρωπιδες (γιατί στοιχειώδη νοημοσύνη θέλω να πιστεύω οτι ολοι εχουν εδω) καταλαβαινει ποιος και γιατί λέει κατι.
@trust εγω παλι νομιζω οτι ειναι πιο συνθετα τα πραγματα..οπως και να 'χει να μας συγχωρεις αν σε αφησαμε ανυποστηρικτο. δεν εγινε επιτηδες. μονο καλα εχουμε να πουμε για σενα και νομιζω το εχεις καταλαβει απο αυτα τα λιγα που γραφουμε.
Ρύθμιση για οργανικές θέσεις κλάδων εκπαιδευτικού προσωπικού της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης - Προσθήκη άρθρου 13Α στον ν. 1566/1985καιΣύσταση οργανικών θέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού
@trust no one ~1.000 υπολόγισε από αυτές γιατί μέσα στις 1.200 λογικά θα είναι και οι ΠΕ06, ΠΕ11 και ΠΕ79 που μάλλον θα αντλήσουν θέσεις και από τις ήδη συστημένες (δεν νομίζω να διοριστούν μόνο 48 ΠΕ06, 46 ΠΕ79 και καθόλου ΠΕ11).