0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαντέψτε τι θα είναι αυτοί που θα έρθουν με μετάθεση τώρα μέχρι να τοποθετηθούν; Στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ. Άρα; Προηγούνται για τοποθέτηση όπως και στην Α φάση (αυτοί που ήταν ήδη στη διάθεση). Όλα καλά καμωμένα.
Αυτό λέμε τόση ώρα, ότι υπάρχουν ειδικότητες σε διευθύνσεις που δεν έχουν σε διάθεση, αλλά συστάθηκαν οργανικές....
Θα έρθουν με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις
Συγγνώμη, όταν λες για συμπληρωματικές; Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα; Ποιοι θα διεκδικήσουν σε αυτή την περίπτωση τις νέες οργανικές;
Αυτοί που ήθελαν να μετατεθούν στη συγκεκριμένη περιοχή και δεν είχε κενά. Τώρα που έχει, επειδή ιδρύθηκαν, θα έρθουν!
Μήπως δεν πρέπει να δώσουν σε κάποιον που είναι στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ ήδη τη νέα οργανική που ιδρύθηκε, παρά μόνο να δηλώσουν ότι υπάρχει ένα κενό λιγότερο για μετάθεση; Έτσι τον Απρίλιο του 2025 όσοι θέλετε βελτίωση, αυτός που ήταν στη Διάθεση ήδη και όσοι έρθουν με μετάθεση τώρα, θα διεκδικήσετε τις κενές οργανικές θέσεις!
Τότε δεν ισχύει ότι όσοι πάρουν μετάθεση τοποθετούνται την ίδια χρονιά. Το 2021 πήραν κατευθείαν
Μα και αυτόί που ζήτησαν βελτίωση και δεν την πήραν στο παιχνίδι μέσα είναι.
Και να προσθέσω άλλη μια σκέψη: Έχω π.χ. διοριστεί στις Κυκλάδες και τόπος συμφερόντων μου είναι η Αθήνα. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ (εάν δεν έχω πληροφορίες εκ των έσω), να βάλω 1 μόνο επιλογή για μετάθεση, τη
Πώς το κατάλαβες αυτό; Διάβασες την οδηγία που έδωσε το ΥΠΑΙΘΑ για τις τοποθετήσεις;https://drive.google.com/file/d/1aDyclZe7B7SMqpBL_mUAfShwEh15q9JC/view