0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, εδώ λέει για διαθέσιμες και μόνο. Αν δεν υπάρχουν διαθεσίτες λέμε.
Και να προσθέσω άλλη μια σκέψη: Έχω π.χ. διοριστεί στις Κυκλάδες και τόπος συμφερόντων μου είναι η Αθήνα. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ (εάν δεν έχω πληροφορίες εκ των έσω), να βάλω 1 μόνο επιλογή για μετάθεση, τη
Προφανώς η διαδικασία έγινε για να ευνοηθούν κάποιοι. Αν αυτοί είναι 1, 2 ή 100 λίγη σημασία έχει.
Εγώ δεν έχω στοιχεία να το πω αυτό, ότι μπορεί να συμβαίνει στο μπάχαλο που ζούμε θεωρητικά ποιος το αποκλείει με ή χωρίς στοιχεία - και το να πλανάται ως σκέψη είναι το χειρότερο. Όπως έχει για το δίκαιον το πράγματος πρέπει να ξαναγίνουν όλα ! Δείτε και τον Φασφαλή τι ανήρτησε...
Είναι πραγματικό φοβερό ότι οι αναρτήσεις των αιρετών είναι από ένα παράλληλο σύμπαν . Εφόσον ξέρει ο συγκεκριμένος ότι ψηφίστηκε ο νόμος ζητάει να μην εφαρμοστεί … Δηλαδή τόσο ασχολούνται με τις ειδικότητες . Το θέμα είναι να αντιδράσουν πριν ψηφιστεί ο νόμος όχι μετά . Αλλά ποιος ασχολείται …
Προφανώς η διαδικασία έγινε για να ευνοηθούν κάποιοι. Αν αυτοί είναι 1, 2 ή 100 λίγη σημασία έχει. Προφανώς κάποιοι είχαν θέση που θα πήγαιναν σπίτι τους και το ήξεραν. Εννοείται ότι όποιος έρθει τώρα έχει λιγότερα μόρια από μένα και το ήξεραν. Άρα ο μόνος τρόπος να πάρουν όποια οργανική θέλουν, είναι να μη μπορώ να διαλέξω εγώ
Δεν είναι καν σαφή τα κριτήρια κατανομής των οργανικών. Εδώ συστήθηκαν 2 οργανικές ΠΕ06 σε νηπιαγωγεία στη Λάρισα. Δεν νομίζω ότι το ΠΥΣΠΕ Λάρισας είχε προτείνει σύσταση οργανικών ειδικοτήτων σε νηπιαγωγεία, ενώ άλλα 12/θεσια δημοτικά αποκτούν και 2η οργανική ΠΕ06 χωρίς προφανή λόγο. Γιατί αυτό και όχι το άλλο δημοτικο... Κανένας σχεδιασμός, τιποτα. Πρωτοφανείς και αδιανόητες πρακτικές. Ωραία δουλειά έκανε ο Κατσαρός.
Επί προσωπικού: Στις φετινές μεταθέσεις, για τις περιοχές Α και
Μήπως να κινηθείτε δικαστικά; Πρόκειται περί απροκάλυπτης αδικίας και αλητείας.