0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με θεση 3800 κατι πιστεύετε υπάρχουν ελπίδες;
κι εγω αναρωτιεμαι αν στο 1100 και σε συνολο ίσως 2900 πε70 όπως μου ειπαν σημερα, αν θα μπορέσω ναπιασω α,β, γ ή δ αθηναςτι λέτε, συναδελφοι;
Πιστεύω άνετα Πειραιά μη σου πω ίσως και Αθήνα. Δεν θέλουν όλοι Αττική. Είναι πανάκριβη και αν δεν έχεις σπίτι να μεθβεις, στην Αθήνα δε θα μπορέσεις να επιβιώσεις.
Το θεωρώ σίγουρο για σενα. Θα πιάσεις.. Είναι πολύ καλή η θέση σου, για να πιάσεις τις Αθηνες. Ποιος σου είπε για 2900 ΠΕ70; Ελπίζω να μην ισχύει.
Έστω οτι οι προσλήψεις των ΠΕ70 είναι 3330. Με θέση περίπου 2350 θα πιάσω Αττική, αλλά Δυτική; Για Πειραια έχω καμία ελπίδα; Τι πιστεύετε;
είχα δυστυχως αυτη την πληροφορία σημερα και ότι αυριο θα βγει η κατανομη...για να δουμε...στοχεύω κυρίως σε γ και α αθηνας, ξέρω όμως πολλούς πανω απο μενα στον πινακα που θα δηλωσουν αθηνα από τις σπουδες μας...μακαρι να τα καταφερω! εξαρταται και πόσα κενά θα δωσουν στην Αθηνα, ίσως δωσουν λίγα
Δεν μπορούν να δώσουν και λίγα. Γιατί τα κενά της Αττικής είναι σχεδόν τα μισά όλων των κενών. Περίπου 1.700-1.800 στα 4.100. Και 1.000 να δώσουν, αν υπολογίσεις πως κάποιοι είναι από νησιά ή επαρχία, είσαι και μαθηματικά σίγουρα μέσα.
Το πρώτο με μικρότερη ζήτηση πέρυσι στους διορισμούς και με διαφορά βέβαια ήταν η Δυτική Αττική. Ακολουθούσε