0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στους Αγγλικούς είχαμε 640 οργανικά κενά κ διόρισαν 305 αυτό εννοείτε ως 100% κάλυψη? Σοβαρά τώρα?
Εμεί συνάδελφε βλέπουμε το σύνολο..ο.κ στην
Συμφωνώ. Σφαγή ήταν. Απλά το αρχικό ποστ μιλούσε για τη
Ξέρω ότι είσαι καλοπροαίρετος..εγώ δεν καταλαβαίνω την αρχική απορία της συναδέλφου..πέρσι που βλέπαμε εμείς να διορίζονται όλοι εκτός από τις κοινές ειδικότητες και ειδικότερα θα αναφερθώ στον δικό μου κλάδο,μετά από τόσα χρόνια αδιοριστίας ποιος νοιάστηκε;Αν και δεν ξέρω αν διορίζομαι ακόμη και φέτος,θα χαρώ πολύ αν υπάρξει πλήρης κάλυψη και στα αγγλικά και σε όλους.Μακάρι!
Από αυτά που ακούγονται, πάτε για πλήρη καλυψη, έστω και σε αυτά τα μη-επικαιροποιημένα κενα. Εύχομαι το καλύτερο!
Δυστυχώς ειδικότητες της βθμιας και κοινές ειδικότητες φαίνεται πως πάλι θα αδικηθούν. Αυτό δείχνει μεν την έλλειψη ουσιαστικής εκπροσώπησης σε επίπεδο συλλόγων για να διεκδικήσουν τα σχεδόν αυτονόητα, καθώς και το πώς μας αντιμετωπίζει το ίδιο το υπουργείο διαχωρίζοντάς μας σε βασικές και δευτερεύουσες ειδικότητες...
Πώς το ξέρουμε ότι θα αδικηθουν; Έχει διαρρεύσει κάπου η κατανομή αναλυτικά ανά ειδικότητα δευτεροβάθμιας;