0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα κ καλή Κυριακή! Έχει γίνει γνωστό αν εμείς θα μπορούμε να καλύψουμε κενό που συνδυάζει Δημοτικό με νηπιαγωγείο; γιατί περσυ ήταν σαφές από την εγκύκλιο αναπληρωτών ότι κάτι τέτοιο δε μπορούσε να γίνει γιατί η πληρωμή ήταν από διαφορετικά προγράμματα εσπα.
Ευχαριστώ πολύ! Ναι ίσως δεν ήταν στην εγκύκλιο αλλά θυμάμαι ότι κάπου το είχα διαβάσει.
Οι δηλώσεις σχολικών μονάδων θα γίνουν μόνο στης 2/9. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Γιατί το άφησαν για της 2 και όχι για τις 1/9, ώστε να ανακοινωθούν την επομένη; Η δική μου ΠΔΕ δεν έχει αναρτήσει ΤΙΠΟΤΑ για τα δικαιολογητικά. Από άλλες Διευθύνσεις τα βρίσκω. Και χρειαζόμαστε κάποιες ΥΔ μέσω ΕΣΠΑ (με το λογότυπο, δηλαδή). Πότε θα τις πάρουμε; Τις συμπληρώνω ηλεκτρονικά για λόγους ευκρίνειας. Λέτε να χρειαστεί το πιστοποιητικό κτήσης πτυχίου; Μού το ζήτησαν πέρυσι, για πρώτη φορά μάλιστα.Έχουμε και λέμε:Προϋπηρεσία από τη σελίδα του ΟΠΣΥΔ.ΑΦΜ από τη φορολογική δήλωση ή μας καλύπτει και η βεβαίωση ασφαλισμένου του ΙΚΑ; Αναγράφονται όλα: ΑΦΜ, ΑΜΑ, ΑΜΚΑΈνσημα μέσω του ΕΦΚΑ (ατομικός φάκελος)Για τις ιατρικές βεβαιώσεις το κάτωθι κείμενο θεωρείτε ότι μας καλύπτει;"Η παρούσα βεβαίωση χορηγείται για την άσκηση διδακτικού έργου/στήριξη μαθητών σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκαπίδευσης".
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/390276_dikaiologitika-kai-ypeythynoi-dilosi-gia-toys-anaplirotes-poy-proslifthikanΗ υπεύθυνη δήλωση πρέπει να έχει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής μας; Δεν αναφέρεται κάτι σχετικό. Διόρθωσα τον αποδέκτη κι άφησα μόνο το ΔΠΕ, προσθέτοντας το νομό. Θα την υπογράψω αργότερα, στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Αν δεν απαιτείται το γνήσιο της υπογραφής, θα βάλω ως ημερομηνία τιε 5/9. Ήδη πήγα στον παθολόγο, αλλά μού έγραψε ότι η παρούσα βεβαίωση χορηγείται για διορισμό στη δημόσια εκπαίδευση. Την έχει ως υπόδειγμα και μου είπε ότι όσα χρόνια του τη ζητάνε οι αναπληρωτές, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα, γιατί τού είπα ότι υπάρχει συγκεκριμένη διατύπωση. Λογικά, δε θα υπάρξει κώλυμα, ειδάλλως θα την είχε αλλάξει ως τώρα. Χρειάστηκε να κάνω και ακτινογραφία θώρακα. Ευτυχώς θα με καλύψει και την επόμενη χρονιά.
Δεν αναφέρεται γνήσιο υπογραφής άρα δε θα θέλει. Πέρσι πάντως απλά τα συμπλήρωσα ηλεκτρονικά, τα εκτύπωσα και τα πήγα στο σχολείο τοποθέτησης. Λογικά δε θα έχεις θέμα με τη βεβαίωση του παθολόγου. Όσο ιδιότροπες κι αν είναι κάποιες Διευθύνσεις, υπάρχει και η κοινή λογική και συνήθως λύνεται το όποιο θέμα. Κι εγώ έκανα ακτινογραφία θώρακος αλλά και άλλες εξετάσεις για να πάρω τη βεβαίωση του παθολόγου. Καλό είναι όμως αυτό, το προτιμώ από το να πάω δύο λεπτά και να πάρω το χαρτί, γιατί ένας έλεγχος καλό είναι να γίνεται.
Εχω μια απορία, οχι για εμενα -εγω διοριστηκα αλλά για συνάδελφο καλη κ φίλη. Ειναι χαμηλά στο πίνακα κ δήλωσε μονο ΑΠΩ οποτε δεν τη πηρε Α φάση. Απο αυτά π διαβάζω, ολες π πήγανε νηπιαγωγεία αν υπαρχει κενο στο νομό τους θα αναβαθμιστουν ΑΠΩ (βαση πίνακα). Στη
Συμφωνώ ότι καλό είναι να γίνεται κι ένας έλεγχος, αλλά υπάρχει το ζήτημα της ακτινοβολίας. Δε μας φτάνει όση συλλέγουμε από τις κεραίες. Όσο για τα διακιλογητικά, το Υπουργείο οφείλει να βγάλει μία κατάσταση που να ισχύει σταθερά, πλην όσων απαιτούνται εκτάκτως (πχ κορονοϊός). Το rapid test που πρέπει να προσκομίσουμε στις 5/6 πρέπει να είναι της ίδιας ημέρας ή μας καλύπτει και του Σαββάτου το μεσημέρι; Δεν προλαβαίνω να το κάνω αυθημερόν. Δεν ξέρω σε ποιο μέρος του νομού μου θα είμαι.