0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρουσιάστηκα σήμερα ως αναπληρωτής στην 1η μου επιλογή, καθόσον κατέχω θέση ψηλά στον πίνακα, με το σκεπτικό ότι θα διδάξω 23 ώρες (όπως ήταν στον πίνακα του ΟΠΣΥΔ). Μου είπαν όμως ότι παρουσιάστηκε μόνιμος την 1/9 και οι κενές ώρες είναι πια 8, οι οποίες δεν φαινόταν στον ΟΠΣΥΔ. Επομένως η τροποποίηση της τοποθέτησής μου είναι σίγουρη. Σε αυτή την περίπτωση, προτείνετε να στείλω αίτηση προς το ΠΥΣΔΕ και να αναφέρω τα σχολεία που επιθυμώ να τοποθετηθώ.Το ερώτημά μου είναι, ποιά σχολεία θα σημειώσω; Από αυτά που ήταν στα κενά του ΟΠΣΥΔ (που λογικά δεν υπάρχουν τώρα, αφού πληρώθηκαν από τους υπόλοιπους αναπληρωτές), οποιοδήποτε άλλο θέλω από αυτά εντός της ΔΔΕ;
Έκανα σήμερα ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο αλλά δεν έκανα αποδοχή στο anaplirotes gov grΜπορώ να κάνω αύριο?
Καλησπέρα. Παρουσιάστηκα σήμερα ως αναπληρώτρια φιλόλογος και στο σχολείο μου είπαν ότι δεν υπάρχουν καθόλου ώρες, καθώς τους έχουν στείλει και έναν νεοδιόριστο. Τους έκανα κρούση και για μαθήματα 2ης + 3ης ανάθεσης και για εργαστήρια δεξιοτήτων και μου είπαν ότι τα παίρνουν οι μόνιμοι για να συμπληρώσουν ωράριο. Το σχολείο είπε ότι είναι λάθος της δευτεροβάθμιας. Σκέφτηκα να πάω κατευθείαν στο τμήμα προσωπικού αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι η πιο σωστή κίνηση.Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Δεν έχω πρόβλημα με τη βαθμίδα στην οποία θα διδάξω, αλλά λόγω της εργασίας του μεταπτυχιακού που θέλω να ολοκληρώσω, φέτος ήθελα γυμνάσιο. Το συγκεκριμένο σχολείο ήταν η 4η επιλογή μου, μετά είχα άλλες 7 επιλογές γυμνασίων και μετά έβαλα τα λύκεια. Η θέση μου ήταν λίγο πιο πάνω από τη μέση όσων προσλήφθηκαν. Τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να επιτύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
οι λειτουργικες αναγκες είναι πολύ μικροτερες σε σχεση με την αποφαση τοποθέτησής-διαθεσης σου (όπως αυτή αναρτηθηκε στη διαυγεια από τη δδε σου)
Πως μπορούμε να δούμε τις αναρτήσεις με τα δημοσιευμένα λειτουργικά κενά μιας δδε εκπαίδευσης στην διαύγεια;
στην συγκεκριμενη παραθεση αναφερομουν στην αποφαση τοποθετησης των αναπληρωτων που ηταν αναρτημενη στη διαυγεια και οχι στα λειτουργικα κενα
Καλησπέρα , ξέρει κανείς αν για πρόσληψη σε εσπερινό ΕΠΑΛ ( 23 ώρες ) η σύμβαση στο Εργάνη 08.00-14.00 είναι σωστή, θα πρέπει να διορθωθεί ? Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα δεν μπορούμε να δούμε τα λειτουργικά κενά στην διαύγεια.Απεργία διαρκείας μέχρι να υποχρεωθούν το υπουργείο και οι διευθύνσεις να τα δημοσιεύουν.Τα σκουλήκια πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να επιστρέψουν βαθιά πίσω στην γη.
στη διαυγεια ανεβαινουν οι αποφασεις. Τα λειτουργικα ειναι μονο πραξη πυσδε. Παρ ολα αυτα τα δημοσιευουν οι δδε στις ιστοσελιδες. Ομως το υπουργειο δεν ανακοινωνει πουθενα τα συγκεντρωτικα λειτουργικα για τις αποσπασεις οπως και αυτα για τις μεταθεσεις. Ως προς αυτα τα κενα το υπουργειο ειναι απολυτως αδιαφανες και θα πρεπει να γινει διαφανες. Το μελλον θα δειξει
Και όταν ο διευθυντής μιας
δεν χρειαζεται τα λειτουργικα να γινουν αποφαση και να αναρτηθουν στη διαυγεια για να τα μαθουμε. Τα μαθαινουμε ουτως ή αλλως απο τις ιστοσελιδες στη διαυγεια. Οποτε μην ριχνουμε στην πυρα και τους διευθυντες. ΜΟνο το υπουργειο πρπει να ριξουμε εκει. Να αφησουμε και κανεναν ακαφτο