0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας.... Μη ξεχνάμε κι αυτούς που ενώ ήταν στους διοριστεους λόγω της δίχρονης δεν επέλεξαν περιοχές που θα μπορούσαν να πάνε αν ήξεραν ότι θα πήγαιναν μόνο ένα χρόνο κι έπειτα θα είχαν δικαίωμα μετάθεσης ή απόσπασης.... Για αυτούς δεν είναι καταστρατήγηση;;;;
20 μήνες πρέπει να έχουν συμπληρώσει όσοι δούλευαν σε ιδιωτικό; Όχι 18;
20 συναδελφε
Όταν χρησιμοποιείς τη λέξη "επέλεξαν", όχι. Αδικία της ζωής μπορεί να είναι το ότι θα ήθελαν να μπορούν να πάνε παντού και για τον Χ,Υ λόγο επέλεξαν να μην πάνε. Ήταν όμως δικιά τους επιλογή. Εδώ δε σου δίνεται καν η επιλογή και δίνεται σε κάποιον άλλον. Αυτή είναι η καταστρατήγηση.Να στο πω αλλιώς. Πες ότι έδιναν το δικαίωμα μετάθεσης στους νεοδιόριστους. Κι εσύ είχες διοριστεί στη Σαμοθράκη και ο τόπος συμφερόντων σου είναι η
Παράθεση από: trust no one στις Ιουλίου 31, 2022, 01:22:02 pmΌταν χρησιμοποιείς τη λέξη "επέλεξαν", όχι. Αδικία της ζωής μπορεί να είναι το ότι θα ήθελαν να μπορούν να πάνε παντού και για τον Χ,Υ λόγο επέλεξαν να μην πάνε. Ήταν όμως δικιά τους επιλογή. Εδώ δε σου δίνεται καν η επιλογή και δίνεται σε κάποιον άλλον. Αυτή είναι η καταστρατήγηση.Να στο πω αλλιώς. Πες ότι έδιναν το δικαίωμα μετάθεσης στους νεοδιόριστους. Κι εσύ είχες διοριστεί στη Σαμοθράκη και ο τόπος συμφερόντων σου είναι η
Πολύ καλή δουλειά.Παρατηρήσεις:Μέσα στον πίνακα για τουςε μαθηματικούς ποιυ γνωρίζω έχουμε:- Άτομα με 2ο πτυχίο- Άτομα που διορίστηκαν σε θέση ΔΕΠ τα τελευταία 2-3 χρόνια- Άτομα που ήταν ήδη δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν δικαίωμα διορισμού αλλά τελικά δεν το τόλμησαν- Άτομα που απεβίωσαν (έχω δώσει κάποια στιγμή και ονόματα)
Μου έδωσες ονόματα ατόμων που απεβίωσαν και δεν τα αφαίρεσα;;; Αν ναι, ντροπή μου. Το πρόβλημα με συγκεκριμένες περιπτώσεις που μου δίνετε με pm (και πολύ καλά κάνετε) είναι ότι αν ξανατρέξω τη διαδικασία από την αρχή (για μεγαλύτερη ακρίβεια, όπως έκανα πρόσφατα), μετά πρέπει να ξαναθυμηθώ να δω τα μηνύματα για να τους αφαιρέσω πάλι. Τις περισσότερες φορές δεν το θυμάμαι αυτό...