0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον δικό μου εκκαθαρισμένο στην 402 είναι ένας
Κάπου εκεί τελοσπάντων.Πού πιστεύεις θα φτάσει ο πίνακας στους διορισμούς στους εκκαθαρισμένους ΠΕ03;;Μπορείς να μου στείλεις τον πίνακα σου;Στον οριστικό έχει πάντως σειρά 2207.
Ωραία. 399 είναι σε μένα. Θεωρητικά πάντα, έχει 164 ανενεργούς από πάνω της. Οπότε 246 + 164 = 410. Οριακά μέσα ή έξω.
Πες μου μέχρι ποια θέση στον εκκαθαρισμένο θες να σου πω πόσοι είναι οι ανενεργοί. Επαναλαμβάνω φυσικά ότι όλα αυτά είναι εκτιμήσεις. Η ακρίβεια είναι στο πλαίσιο του δυνατού.
Οι περιοχές δεν είναι προκαθορισμένες τώρα. Για ποια εγκύκλιο μιλάς; Των μετατάξεων; Οι περιοχές θα γίνουν γνωστές μόνο από την πρόσκληση για διορισμούς.
Για να έχουμε μια εικόνα μέχρι που μπορεί να φτάσει ο πίνακας για παράδειγμα στους μαθηματικούς νομίζω πως θα πρέπει να δούμε πόσοι από τους 246 που θα πάρουν είναι ανενεργοί. Αν για παράδειγμα οι ανενεργοι είναι 100 θα πρέπει να τους αφαιρέσουμε και να δούμε από τα επόμενα 100 άτομα που θα κατεβει ο πινακας πόσοι είναι ανενεργοί και ούτω καθεξής...
Καλησπέρα trust!Θέλω τα φώτα σου σε παρακαλώ!Στον εκκαθαρισμενο πινακα των ΠΕ05, πόσοι φαίνονται ανενεργοί από τους πρώτους 45 βάσει των κριτηρίων σου; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!!!