0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν το έχεις μελετήσει ειδικά τότε σε ευχαριστώ. Παρ όλα αυτά επειδή έχω κάνει μια έρευνα θεωρώ ότι απέχει αρκετά το νούμερο των ανενεργων από το 3-5. Ψάχνω λοιπόν την άποψη κάποιου που το έχει ψάξει συγκεκριμένα για πε04.01
56 άτομα
Για ποια ειδικοτητα μιλαμε?
Καλημέρα!Για μια φίλη μου ρωτάω....είναι πε03 θέση εκκαθαρισμενο 402.Θα δηλώσει τα πάντα...έχει ελπίδες τώρα που έγινε γνωστό ότι θα πάρουν 246 πε03;;;Με δεδομένο ότι θα τρέξει πρώτα η γενική...τι πιστεύεις;Σε ευχαριστώ!
Καλησπέρα σε όλους. Να πω και εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια σε όσους διοριστούν και ένα παραπάνω συγχαρητήρια στους 21 φιλολόγους της ειδικής αγωγής! Να παίξουν κανένα τζοκεράκι, που κατάφεραν έστω να μπουν. Αναφερόμαστε σε νούμερα αστεία, σε καταστάσεις γελοιότητας. Για μία ακόμα φορά θα πω ότι η ειδική αγωγή πήγε στον κάδο σκουπιδιών και δεν αναφέρομαι μονάχα στους ΠΕ02 αλλά σε ολόκληρη την ειδική. Αισθάνομαι το λιγότερο προσβεβλημένη για αυτό που είδα. Είναι ντροπή του Υπ.παιδ. να κόβει από που; Από την ειδική αγωγή! Περικοπές αποκλειστικά και μόνο στη βθμια! Δε θα πω τίποτα άλλο, πέραν του ότι επιβάλλεται να φανούμε λογικοί. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό, όπως το εκλαμβάνει ο καθένας.Καλό βράδυ.
Οι περιοχες ειναι προκαθορισμενες απο την εγκυκλιο. Μην γράφουμε ανακρίβειες
Οταν ο αριθμος ειναι μικρότερος οι περιοχές ειναι γνωστες. Στην αντίθετη περίπτωση οχι