0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1) Οι πίνακες οι παλιοί έχουν ισχύ ως τον Αυγουστο του 2023.2) Εφόσον ακόμα δεν έχει βγεί νέα προκύρηξη για κατάθεση προσόντων κι αυτο δεν αναμένεται να γίνει ως το Γενάρη η εμπειρία έχει δείξει οτι με το ζόρι θα έχουν βγεί προσωρινοί. Από τους προσωρινούς θα πάρει αναπληρωτές το 2023-24.3) Αίτημα όλων θα πρέπει να είναι να γίνουν διορισμοί! Από αυτό θα ωφεληθούν ΟΛΟΙ! Οι εκλογές πρέπει να λειτουργήσουν υπέρ μας. Κι αυτό θα γίνει με πίεση όποια κι αν είναι η κυβέρνηση.
Όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ. Δεν ευνοείται κάνεις απ' το να μένει κόσμος αδιόριστος . Θέλω να μου εξηγήσετε. Οριστικούς δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν. Μόνο προσωρινούς. Λέγονται προσωρινοί επειδή ακριβώς έχουν λάθη. Εξηγηστε μου λοιπόν. Επειδή δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν οριστικούς να μη διοριστεί κανένας; Οι παλιοί πίνακες έχουν ισχύ ως τον Αύγουστο. Τι λογική είναι αυτή να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα; Ας γίνει έτσι λοιπόν να μην διοριστεί κανένας να ικανοποιηθείτε να κοιμόμαστε ήσυχοι . Άλλα πείτε μας με τι ικανοποιηθείτε.
Συμφωνώ και στα 4...εγω το μόνο που θα πω είναι ότι η πίεση πρέπει να φύγει από την πλευρά της κυρίας υπουργού και να πάει προς την πλευρά του ίδιου του πρωθυπουργού και για να φτάσει στον κύριο Μητσοτάκη μόνο μέσω παραγόντων όπως βουλευτές κτλ.. ο κύκλος κεραμεως έκλεισε.. ακόμη και με κυβέρνηση ΝΔ ή κεραμεως είναι εκτός.
Ο ΠΑΣΑΔ έκανε υπόμνημα προς το υπουργείο για την διενέργεια μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση....
Το ίδιο έχει κάνει εδώ και καιρό με δελτία τύπου και η ΠΕΑΔ, μαζί με αίτημα για ίδρυση νέων οργανικών στη Δευτεροβάθμια!
Δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο δελτίο τύπου, ούτε κι συμμετέχω προφανώς στις (όποιες) συζητήσεις με το υπουργείο. Απλά ήθελα να πω ότι στη Δευτεροβάθμια, το ζήτημα μπαίνει περισσότερο στη βάση του 'να υπολογίζονται τα οργανικά κενά με τρόπο που ν' ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα/πραγματικές ελλείψεις κλπ', παρά της ίδρυσης οργανικών, καθώς η ίδρυση οργανικών είναι κάτι που μπορεί να γίνει μόνο στην πρωτοβάθμια.