0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα "επιτεύγματα", και συγκεκριμένα τα χαΐρια, όλων των χρωμάτων, τα ζούμε στο πετσί μας δεκαετίες τώρα. Εκτός αν έχετε διαφορετική γνώμη.
Να η απόδειξη επιτεύγματος...Άνοιξε στα παιδιά του ένα ξενοδοχείο...διότι τι άλλο υπάρχει η Δημόσιο, η Τουρισμός η ανεργία κια μετανάστευσή....
Ποτε θα ξερουμε για φετινες συνταξεις?? Θα συμπεριληφθουν και αυτες σε τυχον διορισμους?
Παιδιά από ποιον πίνακα θα γίνουν μόνιμοι διορισμοί (εφόσον γίνουν) το 2023; Από τον πίνακα αναπληρωτών;Αν δεν κάνω αίτηση για αναπληρωτής τώρα δηλαδή για το 2022-2023 επειδή αδυνατώ να μετακινηθώ εκτός κατοικίας μου για προσωπικούς λόγους, και άρα δεν θα είμαι γραμμένος στους πίνακες αναπληρωτών, αυτό επηρεάζει το δικαίωμά μου να κάνω αίτηση για μόνιμο διορισμό για το 2023? ή πρέπει να είμαι γραμμένος οπωσδήποτε στον πίνακα των αναπληρωτών για το 2022-2023 για να έχω το δικαίωμα για μόνιμο διορισμό του χρόνου; ευχαριστώ
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Κοιτώντας τον πίνακά μου (ΠΕ03) παρατήρησα διαφορετική αρίθμηση στον πίνακα τον οριστικό της 2ΓΕ/2019 σε σχέση με την αρίθμηση της λίστας των διορισθέντων Γενικής 2022. Δεν επισυνάπτω τα excel (μιας και είναι δημόσια) αλλά αν δείτε το άτομο με σειρά πίνακα 1.777 θα παρατηρήσετε ότι άλλο άτομο βρίσκεται στην μία λίστα και άλλο στην άλλη... Επειδή είναι σοβαρό το θέμα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τι συμβαίνει. Ευχαριστώ.
Εκκαθαρισμένοι πίνακες