0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το θέμα διορισμών να ρωτήσεις τον κοπτση και την κεραμεως γιατί ο αριθμός είναι μικρός....Για το δεύτερο ενώ τα τελευταία χρόνια έχουμε πάνω από 1800 προσλήψεις αναπληρωτων.. ειδικα φέτος.. μετά και τις προσλήψεις που έγιναν πριν λίγες μέρες ο πίνακας έφτασε στο 5000..δηλ ο πίνακας ξεπέρασε πάνω από 3000 άτομα..
Έχω την εντύπωση ότι οι ΠΕ86 έχουν παρα πολλές αποσπάσεις για αυτό έχουν και παρα πολλά λειτουργικά κενά. Οργανικά όμως δεν έχουν, που το θεωρώ λογικό μιας και οι περισσότεροι μόνιμοι ΠΕ86 έχουν δρόμο για να βγουν στην σύνταξη
Καλά βρε παιδιά! Αλλάξατε τη σελίδα; Αφαιρέσατε τα τελευταία μηνύματα και αναρτήσατε τα παλαιότερα; Να μη φοβάστε για όσα γράφουμε! Είναι καλό να διατυπώνουμε ελεύθερα την άποψη μας διατηρώντας ένα επίπεδο και χωρίς να βρίζουμε! Anyway, Καλή Χρονιά με πολλούς και δίκαιους διορισμούς μέχρι 31 Αυγούστου 2023!!!!!!!!!!!!
Από που προκύπτει ότι το σχολικό έτος λήγει στις 31/08 ; Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά
Καλή Χρονιά! Αρκετοί εκπαιδευτικοί πιέζουν να γίνουν διορισμοί με νέους πίνακες! Γνωρίζετε καλά ότι αυτό είναι παράνομο και αντισυνταγματικό! Επίσης γνωρίζω καλά ότι "μηχανεύεστε" διάφορα για να πετύχετε τον "παράνομο" στόχο σας! Ακόμη πιέζετε αφόρητα βουλευτές, υπουργούς με διάφορα "τεχνάσματα" για να πετύχετε τον "παράνομο" στόχο σας!!!!
Ευχαριστώ πολύ Victor123! Καλό μεσημέρι!
Καλή χρονιά παιδιά! Κανένα νέο για τον αριθμό των διορισμών που θα κάνει; Πε60 είμαι εγώ κοντά στο 1000 κ με έχει φάει η αγωνία!