0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γατι δεν βγαινει ο Συριζα να ανακοινωσει νουμερο διορισμων για φετος...συντροφε..?
Μόλις άκουσα τη συνέντευξη της Υπουργού Παιδείας. Η αίσθησή μου είναι ότι λόγω των εκλογών δεν έβλεπε πώς θα μπορούσαν να γίνουν οι διορισμοί, διότι έχει υπόψη της ότι γενικά δεν μπορούν να γίνουν διορισμοί στο δημόσιο. Προφανώς δεν ήξερε ή δεν θυμόταν ότι για τους διορισμούς στην εκπαίδευση ζητείται και βγαίνει εξαίρεση από το αρμόδιο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπως έγινε το καλοκαίρι του 2019.https://www.esos.gr/arthra/62823/exairesi-tis-diadikasias-diorismon-4500-ekpaideytikon-logo-eklogon
δε θα ανοίξουμε κουβέντα τώρα, το έχουν πει
Παντως οι νεοδιοριστοι στην σχολικη μοναδα που υπηρετω φετος, θα ψηφισουν ΝΔ δαγκωτο...και θεωρω και ενα καλο πποσοστο των 25.000 διορισμενων
Το άρθρο έχει ημερομηνία Μάιος 2019.Οι διορισμοί έγιναν ένα χρόνο μετά άρα ποια εξαίρεση?
Καλημέρα,νομίζω εννοεί τους διορισμούς των 450 με τις δικαστικές αποφάσεις.
δε θα γίνουν διορισμοί φέτος το καλοκαίρι δήλωσε ξεκάθαρα η υπουργός σήμερα το πρωί στο mega. Όσοι χάσαμε για λίγο πέρυσι μια θέση διορισμού, πρέπει να κάνουμε κάτι σχετικά με τη μείωση της ισχύς των οριστικών πινάκων από τα 3 στα 2 χρόνια με το έτσι θέλω.