0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας!Υπάρχει κάποιος πίνακας για ειδική αγωγή ΠΕ 71-70;
Επιτρέπεται
Τα σχετιικά με τις αποσπάσεις πάντως, δεν έχουν καμία εξπρές διαδικασία. Τ'ωρα, πως θα γίνει χωρίς να ολοκληρωθούν οι αποσπάσεις και οι μετατάξεις πρώτα, να προκύψουν αιφνιδίως διορισμοί, ειλικρινά, δεν το έχω δει ποτέ μου ούτε θεωρώ πως ευσταθεί! Μοιάζει πιο πολύ για δέσμευση για την επόμενη κυβέρνηση - όποια κι αν είναι αυτή - , ώστε να πραγματοποιηθούν οι διορισμοί αυτοί των 3.700 εκπαιδευτικών το καλοκαίρι, παρά ως ενέργεια της τωρινής ηγεσίας!
Παντα τετοια εποχη βγαινει η εγκυκλιος αυτη;;;
Ήδη επεξεργάζονται την κατανομή.
Πότε έγινε κάτι ανάλογο; Για να μάς διαφωτίσεις, σε παρακαλώ.
Δε ξέρω αν έχει γίνει κάτι ανάλογο ή όχι. Ξέρω ότι μελετώντας το νομικό πλαίσιο που αναφέρει η περσινή εγκύκλιος μετατάξεων, αναφέρεται σε κάποιο νόμο ότι δε δύναται να δοθεί κενό για μετατάξεις, που έχει δεσμευτεί για διορισμό. Πουθενά δεν αναφέρεται το ανάποδο.
Θα μου επιτρέψεις, αλλά εγώ ξέρω και βλέπω ότι γίνεται πάντα το εξής: δίνονται για διορισμούς τα κενά που απομένουν ύστερα απ' τις μετατάξεις, δηλ. προηγούνται οι μετατάξεις καταφανέστατα. Γι' αυτό και σας ρώτησα αν έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι παρόμοιο...Επίσης, οι πίνακες από τους οποίους θα γίνουν οι διορισμοί το 2023, έχουν ισχύ μέχρι τις 31 Αυγούστου, οπότε, δεν βλέπω γιατί & πώς θα γίνουν αιφνιδιαστικά οι 3.700 διορισμοί πριν από το καλοκαίρι...Τέλος, οι αποσπάσεις γίνονται στα λειτουργικά κενά, αλλά ως γνωστό, πολλά οργανικά κενά βαφτίζονται οργανικά, άρα όλα είναι σχετικά.