0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω οτι προλαβαίνει να βγάλει φεκ ώστε να σιγουρεψει τους διορισμούς, να ησυχάσει ο κόσμος, αλλά να κρατήσει κατανομή και διαδικασίες για Ιούλιο, έτσι ώστε να μην απογοητεύσει κανέναν με καμία κατανομή αλλά και να μη φορτώσει τις διευθύνσεις με επιπλέον εργασίες καθώς μέχρι τον Ιούλιο τρέχουν πολλές εκκρεμότητες.
Άρα σήμερα μάθαμε ότι ειδική δεν θα γίνουν διορισμοί
Σε αυτήν την περίπτωση πάντως, το 3700 δεν το λες και μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων!
συγνώμη για την παρέμβαση, να κοιτάξεις τη στηλη "τελικα κενά". Για πε02 πχ οι τελικες παραιτήσεις ηταν (πινακας patreas) 448. Στον πίνακα trust τα τελικά κενά (σιελ στηλη) ειναι 545 (επειδη όμως,οπως ξαναειπαμε, λειπουν τα πλεονασματα θα υπάρχουν διαφοροποιησεις στον αριθμο αυτο). Λογικα η κεραμεως εννοουσε ότι στα 3700 τα 448 θα ειναι πε02. Οποτε τα 545 (αν τελικά ειναι τοσα) θα περικοπουν με τα κριτηρια που θα αποφασισουν οι αρμοδιοι του υπαιθ
Και τα κενά είναι με τις αιτήσεις συνταξιοδότησης πριν τις ανακλήσεις. Άρα είναι τα μέγιστα δυνατά κενά.
Μπορεί να φαίνεται μικρός ο αριθμός 3700 επί 4 άτομα κατά μέσο όρο σε κάθε οικογενεια= περίπου 15000-16000 άτομα, αλλά νομίζω το μείζον για τη ΝΔ είναι η αντανάκλαση-αποτυπωση που μπορεί ν έχει αυτός ο αριθμός στην αδιόριστη εκπαιδευτική κοινότητα που μπορεί ν φτάνει στις 150000 άτομα, αν δούμε πόσοι θ κάνουν αίτηση στις 2 προκηρύξεις που τρεχουν. Σα να λέει δηλ η κυβέρνηση σε 150000 ψηφοφόρους που μαζί οικογεν μπορεί ν φτάνουν στο μισό εκατομμ άτομα " για προσεξτε το αυτό.. Εμεις είμαστε η κυβέρνηση που διορίζει καθηγητες. Αν λοιπόν ψάχνεστε για διορισμό ,ψηφιστε μας"
Είμαστε η κυβέρνηση που διορίζει αλλά δεν μονιμοποιεί. Που έχει τεντώσει τους καθηγητής σωματικά και ψυχολογικά. Που αξία σε τα πτυχία μας με αυτά των κολλεγίων, που ιδιωτικοποιεί τα πάντα. Τώρα δίνει τυράκι για να πάρει τι;! Όχι αρκετά λέω εγώ! Οποια κυβέρνηση και να βγει οι διορισμοί θα συνεχίζονται τα επόμενα έτη. Τις συνθήκες του επαγγέλματος πρέπει να δούμε πλέον και γενικότερα της χώρας!!
Μεγάλη Τρίτη ή μεγάλη Τετάρτη κλείνει η βουλή και ανοίγει 24 Απριλίου για να ανοίξει και να διαλυθείhttps://www.newsit.gr/politikh/ekloges-2023-oles-oi-krisimes-imerominies-o-odikos-xartis-mexri-ton-sximatismo-kyvernisis/3737610/Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά...
αν τυχόν για τον οποιοδήποτε λόγο δε προλάβουνθα μιλάμε για τρελό κράξιμο και failδε νομίζω να το θέλουν
Τεράστια απώλεια...εδώ υπάρχουν 50αρηδες με προϋπηρεσία επιτυχίες στον ΑΣΕΠ αδιόριστοι..αλλα πρέπει να στεναχωρηθούμε γιατί ο 30αρης με μεταπτυχιακό απο την Ανω Μητροβιτσα...δεν θα διοριστεί...
Καιρός είναι να γίνουν μόνιμοι και οι τριαντάρηδες. Όχι μόνο άτομα που θα έχουν σαράντα χρονια διαφορά απο τους μαθητές τους.
πρόσεξε λίγο τον τρόπο σου γιατί μιλάς για συναδέλφους σου... καλό θα ήταν να μην κοιτάς τα πράγματα μονόπλευρα γτκαι να διοριστείς τώρα, σε λίγο καιρό θα έχεις και συ 40 χρόνια διαφορά...η σύνταξη είναι στα 67 για όποιον και αν προλάβει να την πάρει....