0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως αυτά είναι τα κενά πριν τις μεταθέσεις; Ο τίτλος του αρχείου είναι ''Κενά μεταθέσεων...''.
Κατανομή το πολύ μέχρι την άλλη εβδομάδα. Διορισμοί στη Γενική ίσως και προς το Πάσχα.Ύποθεση ή πληροφορια συναδελφε;;
Διαβάζοντας το άρθρο, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, είναι αυτά που απέμειναν μετά τις μεταθέσεις, αφού αναρτήθηκε κιόλας μια μέρα μετά τις μεταθέσεις που έγιναν στις 02/03/2023! Μήπως ο αγαπητός συνάδελφος gtΠE02, θα μπορούσε να βοηθήσει λιγάκι εδώ;
O ΠΑΣΑΔ επισκέφτηκε το Υπουργείο...και η ΠΕΑΔ επισκέφτηκε το facebook...Η διαφορά ηλικίας αισθητή...
Θα το επισημαίνω μέχρι να γίνει κουραστικο: δεν έχουν γίνει ακόμα οι υποβιβασμοί και οι αναστολές σχολικών μονάδων. Στο σχολείο μου χάθηκε φέτος κι άλλη Α τάξη, και σχολεία της περιοχής μου χάνουν κι αυτά μαθητες. Δεν αντιστοιχούν οι συνταξιοδοτήσεις σε πραγματικές ανάγκες. Μέρος τους θα καλυφθεί από ΠΕ70 που θα βγουν φέτος υπεραριθμοι. Όταν αρχίσουν οι διαδικασίες των ΠΥΣΠΕ, ρίξτε μια μάτια, ειδικά στις ιστοσελίδες μεγάλων πόλεων και θα καταλαβετε
Οι διορισμοί στη γενική θα γίνουν από τους παλιούς πίνακες;