0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
gtΠΕ02, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όντως στην ειδική αγωγή το τοπίο είναι πολύ θολό... και είναι κρίμα για εμάς που πραγματικά ενδιαφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο για τον συγκεκριμένο κλάδο... Τί να πω, πραγματικά φαντάζομαι ότι μαζί με μένα υπάρχουν και άλλοι που περιμένουν να μάθουν πόσες θέσεις και με ποια κατανομή νομών θα δοθούν εντέλει. Ας ελπίσουμε να μην είναι τα 19 κενά που θεωρητικά υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα... Ειλικρινά δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμα θα κληθούμε να αναπληρώνουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Εάν προκύψει κάτι νεώτερο και υποπέσει στην αντίληψή σου, παρακαλώ μοιράσου το!
νομιζω οτι ολοι οσοι ειμαστε δω κρεμομαστε απο μια αναρτηση του patrea για την οποια εξέλιξη ως προς το αν θα γινουν (τιποτε αυτη τη στιγμη δεν ειναι επισημο και ρητα διατυπωμενο σε καποιο εγγραφο) , ποτε θα γινουν (πριν ή μετα απο εκλογες), ποσοι θα γινουν (3770 ή περισσοτεροι) και που θα γινουν (γενικη-ειδικη αφου και δω ειναι θολο το τοπιο γιατι η κεραμεως ειπε αρχικα και ειδικη αλλα σε διαφορετικες περιοδους ). Κι οσο εκεινος δεν μιλαει σημαινει οτι ακομα δεν εχει κλειδωσει κατι συγκεκριμενο και οριοθετημενο. ΤΟ να κανει δηλωσεις η κεραμεως ή ο κοπτσης δεν μας λεει και πολλα γιατι συνηθως ειναι και οι ιδιοι μπερδεμενοι και αυτα που λενε μπερδεμενα. Οσο και αν ακουγεται περιεργο η επισημη ενημερωση δεν ειναι αυτη που μας δινουν οι 2 τους αλλά η ενημερωση του patrea
Δε καταλαβαινω γιατι δεν μας ενημερωνει καποιος υπευθυνα για το τι θα γινει, ποτε θα γινει ακριβως???Και μενουμε εμεις με υποθεσεις κ με αν τυχον εχουμε τπτ εσωτερικες πληροφοριες.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν διορισμοί στην ειδική αγωγή (δεν είναι πληροφορία).
Στο πολυνομοσχέδιο
Παντως το 3.700 απο οτι ακουγεται θα ειναι μονο γενικη .