0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοίτα, με αυτή την λογική νομίζω γύρω στο 1350 είναι η πρωτοβάθμια γενική. Άρα, βγαίνει ένας αριθμός κοντά στο 3000. Οπότε να κρατήσουν 700 θέσεις για Μουσικά σχολεία και Ειδική Αγωγή; Πάλι λιγα φαίνονται.
πχ στο 2064 υπαρχουν 141 παραιτησεις πε11 ενω τα κενα για μεταταξεις ηταν 65.Στους πε05 υπαρχουν 102 παραιτησεις ενω κενα μεταταξ 32. Στους φιλολογους υπαρχουν (αντιστροφα) 448 παραιτησεις ενω κενα μεταταξ 560.Το 1700 βγαινει αν προσθεσεις απο τους παραπανω αριθμους τα μικροτερα νουμερα δηλ το 65 (για πε11)+32(πε05)+448(πε02) κλπ δηλ ενα μιγμα του πινακα μεταταξεων +πινακα παραιτησεων. Προφανως μια σκεψη κανω. TO foroum αυτο ειναι για να καταθετουν εκπαιδευτικοι τις σκεψεις τους, προτασεις τους κλπ και οχι απαραιτητα τις πληροφοριες τους γιατι εκπαιδευτικοι ειμαστε και οχι διοικητικοι (οι οποιοι εχουν τις πληροφοριες). ΟΠοιος θελει αποκλειστικα πληροφοριες να στησει αντισκηνο στο υπουργειο και να αρχισει την δικτυωση.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WX8uJ4fxByf2XIljXu37oLvCUwdgs9lzksBo5_tmCE4/edit#gid=4019658483062 βγάζει η γενική με τη λογική του ελαχίστου μεταξύ των συνταξιοδοτήσεων και των κενών των μετατάξεων.710 για ειδική και ΕΕΠ-Ε
Είναι μια λογική και αυτό. Και έχει και την λογική ότι και οι δύο βαθμίδες πάνω κάτω θα πάρουν τα ίδια. Και ίσως δώσει καμία 400 σε εβπ ΕΕΠ και 400 σε ειδική. Αλλά και πάλι οι μουσικοί απ' έξω;
Στονν πίνακα έχετε μηδενίσει τα κενά ΠΕ33 από 26. Υπάρχουν κλάδοι με μηδενικές συνταξιοδοτήσεις λόγω ότι οι διορισμοί σε αυτούς ξεκίνησαν πρόσφατα.
ΠΕ70, οι λιγότερες θέσεις που μπορεί να δώσει? Π.χ. είδα 1154 κενά από συνταξιοδοτήσεις παραιτήσεις. Άρα περίπου? Έστω 200?
Εγω απο οτι εχω καταλάβει θα καλυψει την εγκυκλιο των μεταταξεων. Δεν ξερω ποσα ατομα ειναι διότι εγω μετραω 3825. Αρα απο εκει θα παρει τους μονιμους. Προσωπικά δεν θελω παλι να αδικηθει ο κλαδος μου διοτι οπως βλέπουμε απο τα στοιχεία ειναι πολυ περισσότερα τα οργανικά απο τα κενα της εγκυκλιου των μεταταξεων