0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί ο άνθρωπος να μην ξέρει κάτι ακόμη. Δεν πιστεύω ότι ξέρει και δε λέει για να μη στεναχωρηθουμε. Πιθανόν να μην ξέρει τίποτα ακόμα. Όταν είναι, θα μας πει. Αλλά ποιος αντέχει μέχρι τότε........
Δε νομίζω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα το έκανε από υποχρέωση. Δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Δε νομίζω ότι το βλέπει καν έτσι. Πάντα βοηθάει. Γιατί το θέλει. Αυτό έχω καταλάβει, χωρίς να τον ξέρω ποιος είναι.
Από τις 18 Μαρτίου πάντως έχει να κάνει είσοδο ο άνθρωπος. Μήπως του έχει τύχει τίποτα. Μακάρι να είναι όλα καλά και ας μην μας δώσει ούτε ένα νούμερο. Σημασία έχει να είναι καλά.
Μην αγχώνεστε. Καλά είναι ο άνθρωπος. Τα ίδια λέγαμε και πέρυσι τον Ιούνιο που περιμέναμε τα νέα των διορισμών. Είσοδο με το username του έχει να κάνει από τότε. Απόσυνδεδεμένος και ως ανώνυμος χρήστης μπορεί κανείς να μπει οποτεδήποτε...Πχ εγώ απόσυνδέομαι και παρακολουθώ ως αποσυνδεδεμένος χρήστης τις συζητήσεις. Συνδέομαι μόνο όταν πάω να γράψω κάτι σε μια συζήτηση... Οπότε όλα τα βλέπει και θα συνδεθεί για να γράψει μόνο όταν έχει επιβεβαιωμενη και έγκυρη ενημερωση
Για να εμφανιστεί ο πατρεας πρέπει να κάνει επίκληση ο passas