0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν είσαι οριακά, θα σου έλεγα, καλύτερα εκτός για φέτος. Έχω υπάρξει στη θέση σου και ξέρω. Χαίρομαι που πέρυσι έμεινα απ' εξω. Ούτε και ξέρω που θα μουν τώρα. Είναι σκληρό αυτό που σου λέω. Αλλά σκέψου ότι θα πάρεις τα "αποφάγια"όλων από πάνω σου. Ο,τι δε θέλουν οι άλλοι. Συγνώμη που σ το λέω έτσι. Δεν το λέω για να νιώσεις άσχημα. Άλλωστε μπορεί τελικά αυτό που δε θέλουν οι άλλοι λ, εσένα να σου δώσει τεράστια χαρά. Και σου το εύχομαι. Αλλά πόσο πιθανό είναι; Δεν ξέρεις που θα καταλήξεις. Αν δεν μπεις φέτος, θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά την επόμενη χρονιά. Εγώ με τους διορισμούς πέρυσι έκλαιγα που έμεινα απ' έξω. Μέσα στο χειμώνα όμως τα είδα τα πράγματα πιο ψύχραιμα και καθαρά.
Δεν ειναι ομως και ευκολο να παρει καποιος μεταταξη.....πρέπει να συντρεχουν ειδικοι λογοι η καποιο μεσο
Προσωπική ταπεινή μου άποψη είναι ότι πρώτα πρέπει να ολοκληρωθούν οι μετατάξεις για να υπάρχει σαφέστατη εικόνα των κενών ανά περιοχή. Δεν μπορεί να βγει κατανομή στο περίπου. Αν πχ 10 άτομα από ΠΕ02 περάσουν στο ΠΕ70, αυτόματα χάνονται 10 θέσεις από τους ΠΕ70 και τις κερδίζουν οι ΠΕ02. Άρα, ως τις 11/4 δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κατανομή αλλά θεωρώ ούτε και πριν τα αποτελέσματα των μετατάξεων. Αν βγάλουν τα αποτελέσματα μετατάξεων ως τις 21/4 να είμαστε ευχαριστημένοι.
πότε θα ολοκληρωθούν οι μετατάξεις;
Είμαι οριακά εντός ή εκτός. Δεν ξέρω τελικά, ποιο είναι το καλύτερο.