0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε αντίθεση περίπτωση μπορούμε να γλείφουμε την Κεραμέως; Εμείς εδώ μιλάμε για διορισμούς. Πότε θα βγει η κατανομή, ναι. Ημερομηνίες, νομούς, αριθμούς. Υπάρχουν άνθρωποι με ζωές που καίγονται γι αυτό. Και το παρόν thread μιλάει γι αυτό. Αν θέλεις να συζητήσεις για τις ευεργεσίες της Κεραμέως στην εκπαίδευση άνοιξε καινούριο thread. Αν και δεν είμαι σίγουρη για το πόσοι θα μπουν
Προσέξτε την ψήφο σας.... Ελοχεύει ο γραπτός διαγωνισμός.... Δεν υπάρχει δικαιολογία μετά και ούτε η Νικούλα θα δείξει έλεος... Με ψηφίσατε θα πεί !!!!!
Ποιες ευεργεσίες της Κεραμεως κοπέλα μου; Σε εμένα απευθύνεσαι; Δεν μπορείς να διακρίνεις ούτε την ειρωνεία; Το συγκεκριμένο thread εγώ το άνοιξα. Ξέρω επομένως πολύ καλά τη θεματική του. Θα βγω και γλείφτρα της Νίκης χαχαχαχα
Όπως και να έχει κοπέλα σου δεν είμαι. Μην ξεχνάμε και την στοιχειώδη ευγένεια, αν την έχουμε μάθει ποτέ
Οι δικηγόροι τί ρόλο ακριβως έχουν σε όλο αυτό και γιατί να έχουν αυτοί ενημέρωση καλύτερη πχ από τους συνδικαλιστές;(ενν.πχ Μπράτη).Ποιον ακριβως εκπροσωπούν οι δικηγόροι;
Οι μόνιμοι διορισμοί στη Γενική Αγωγή θα γίνουν ,άμεσα,μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.Στην Ειδική Αγωγή μετά την έκδοση των οριστικών πινάκων.Μπρατης στο fb τωρα θα παρακαλουσα τους διαχειριστες να διαγραψουν τα οφ τοπικ μηνυματα. Προεκλογικο αγωνα το καταντησαμε
Μέρες τώρα έχω δώσει την κατανομή των δασκάλων στη Γενική και με χλεύαζαν κάποιοι. Επίσης, είχα πει οι διορισμοί στη Γενική θα γίνουν σύντομα. Απλά δεν θα υπάρξει ορκωμοσία. Θα βγει μόνο το εξελ στη σελίδα του Υπουργείου. Όταν γίνουν και της ειδικής θα βγει το ΦΕΚ για ορκωμοσίες κτλ.