0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηγή;
ενας που συναντηθηκε με καποιον και μιλησε για μια ημερομηνια αοριστη..ελεος πια
Καθόλου δεν είναι γενική κι αόριστα τα πράγματα. Έχει ονοματεπώνυμο ο δικηγόρος και πήγε στο Υπουργείο και ρώτησε αμέσως μετά τις δηλώσεις Κεραμέως για διορισμούς φέτος.Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, στείλε μου προσωπικό μήνυμα, αλλα το είχα γράψει κι εγώ: οι διορισμοί που εξαγγέλθησαν (πάλι για ψηφοθηρικούς λόγους), θα δεσμεύουν την οποιαδήποτε επόμενη κυβέρνηση και θα γίνουν μες στο 15Αύγουστο.
Καλημέρα. Πάμε άλλη μια επανάληψη. Κατανομή εντός των επόμενων ημερών . Οι διορισμοί της Γενικής αγωγής θα γίνουν πριν τις εκλογές και θα ανακοινωθούν τα ονόματα. Θα αναρτηθεί το εξελ, όπως και σε φάσεις αναπληρωτών στο σάιτ του υπουργειου. Στη συνέχεια, όταν εκδοθούν όλοι οι οριστικοί πίνακες ειδικής αγωγής θα τρέξουν και εκεί οι διορισμοί. Θα αναρτηθεί το αρχείο στο σάιτ του υπουργείου. Μετέπειτα, μέσα στον Αύγουστο θα εκδοθεί το ΦΕΚ διορισμού με τα ονόματα και θα γίνει η ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας των νεοδιοριστων εκπαιδευτικών.Συμφωνω κι εγω μαζι σου διοτι οι δικες μου πληροφοριες αυτο λενε...
Σε περίπτωση όμως που οι οριστικοί πίνακες Ειδικής βγουν μέχρι τέλος Απριλίου όπως έχει δηλώσει το ΑΣΕΠ, η σειρά διορισμών θα γίνει πρώτα για την Ειδική και αμέσως μετά για την Γενική όπως ακριβώς και πέρσι.
Από τη στιγμή που θα βγουν οι οριστικοί πίνακες 3ΕΑ/2022 που αφορούν εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής σε λίγες μέρες, δεν θα περιμένουν μέχρι τον Ιούλιο για να γίνουν διορισμοί από τους οριστικούς πίνακες που θα είναι έτοιμοι. Η εγκύκλιος διορισμών για εκπαιδευτικούς ειδικής και γενικής αγωγής είναι μία και ενιαία και διαφορετική σε σχέση με το ΕΕΠ που αφορά η 2ΕΑ/2022, όπου και θα βγει ξεχωριστή εγκύκλιος όταν βγουν οι αντίστοιχοι οριστικοί πίνακες. Έτσι ακριβώς έγινε πέρσι τον Ιούλιο.
Στη γενική αγωγή τα ονόματα πριν τις εκλογές.
Πού στηρίζεις αυτή την πληροφορία;
Σε πληροφόρηση.
Από τη στιγμή που θα έχει έτοιμους οριστικούς πίνακες στην 3ΕΑ/2022 που αφορά εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ειδικής αγωγής από τον Απρίλιο