0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο patreas σημερα ειπε οτι η εγκριση γαι 3772 διορισμους εχει κλειδωσει.Αν προσθεσουμε τις τελικες παραιτησεις σε δευετροβαθμια+πρωτοβαθμια γενικη+ ειδικη που μας ειχε δωσει σε προηγουμενο μηνυμα του ο πατρεας μας κανει 3767. Αν προσθεσουμε και τις 5 συνατξιοδοτησεις απο κεδασυ που μας ειπε σημερα μας κανει 3772. Επομενως μεχρι εδω αν ειμαια αδιοριστος πε02 θα σκεφτομουν οτι θα διορισει τουλαχιστον 448 φιλολογους. Ελα ντε ομως που μας ειπε οτι οδηγος θα ειναι η εγκυκλιος των μετατξεων και στο σημειο αυτο καπου νομιζω οτι μας μπερδεψε γιατι στου πε02 στσις μεταταξεις τα κενα ηταν 560
τα συνολικα κενα μεταταξεων στην δευτεροβαθνια ειναι 2434. Οι παραιτησεις αντιστοιχα ειναι 2064. Οποτε θα κοπουν 2434-2064=370 και κανω σκεψεις (και σε κουβεντα να βρισκομαστε) με ποια διαδικασια θα κοπουν
Συμφωνώ. Ελάχιστο οι συνατξιοδοτήσεις (θέλω να πιστέύω), μέγιστο τα κενά των μετατάξεων. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. αυτο σκεφτομαι και γω Υπάρχουν κλάδοι που έχουν λιγότερα κενά από τις συνταξιοδοτήσεις τους. Αυτοί ας πούμε ότι πάρουν όσα και τα κενά τους. Η διαφορά συντάξεις-κενά από αυτούς τους κλάδους πού θα πάει; Σε άλλους κλάδους και στην ΕΑΕ (που από ό,τι βλέπω είναι άγνωστο αν η ΕΑΕ θα έχει μόνο ΕΕΠ ή όχι) γι αυτο ρωταω και ξαναρωταω τον πατρεα μηπως τωρα που ειναι ζεστος μας πεταξει και καμια ιδεα του ακομα.
Αρχικά κλάδοι που έχουν λιγότερα κενά από τις συνταξιοδτήσεις τους θα πάρουν τα κενά τους (όλα θέλω να πιστεύω).
Για να είμαστε ξεκάθαροι: Αν κλάδοι που έχουν λιγότερα κενά από τις συντάξεις τους δεν πάρουν 100% κάλυψη και αν κλάδοι που έχουν έχουν περισσότερα κενά από τις συντάξεις, πάρουν λιγότερα από τις συντάξεις τους, θα είναι ξεκάθαρα άδικο.
Αφού μας ειπε ο πατρεας για 3772 τελικούς διορισμούς που θα είναι γενική και ΕΕΠ ( πιθανολογω ότι όντως εννοούσε ΕΕΠ, αφού δεν υπάρχουν οριστικοί στην ΕΑΕ και δεν ήταν "τυπογραφικό" λαθος),αρκει ο αριθμός αυτός για να μην γίνουν οι αδικίες που λες. Κάπου αναμεσα σε αυτα που λες θα κινηθεί, κατά τη γνώμη μου, κάθε ειδικότητα στην ΔΕ. Το ποσοστό κάλυψης φαίνεται ν είναι στην ΔΕ 2064/2434= 85% αν κ η εμπειρία των 2 προηγ ετών έδειξε ότι δεν τηρήθηκε επακριβώς σε κάθε ειδικότητα δηλ υπήρξαν αλχημείες που δε νομίζω να εκλείψουν και φετος
Εν τέλει εγώ βλέπω ότι παραμένει άγνωστο αν θα γίνουν διορισμοί στην ΕΑΕ και άλλων κλάδων πλην ΕΕΠ.