0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Trust κάνε μια προγνωση που θα φτάσει και ο πινακςς των πε 60
Παιδιά δεν είμαι μέντιουμ... Δείτε τη σειρά σας και δείτε πόσους ανενεργούς έχετε από πάνω σας και κάντε την αφαίρεση. Π.χ.Είμαι 570 θέση, έχω 203 ανενεργούς από πάνω μου, άρα (θεωρητικά) είμαι θέση 367. Θα κάνει 321 διορισμούς π.χ., άρα δε μου φτάνουν οι ανενεργοί. Θέλω να αρνηθούν και κάποιοι ενεργοί. Όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά της θέσης σας από τον αριθμό διορισμών, τόσο μικρότερες πιθανότητες έχετε. Για τα μνημόνια δεν είμαι σίγουρα μέντιουμ. Απλά τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδη υπήρχε μια "χαλαρότητα" εκ μέρους της Ευρώπης που δε θα συνεχιστεί. Και τα pass όσο κι αν δε φτάνουν, είναι λεφτά. Οπότε όσο ξαφνικά ήρθε το μνημόνιο 1, έτσι ξαφνικά μπορεί να έρθει και το μνημόνιο 4. Μπορεί και να μην έρθει ποτέ. Ποιος ξέρει. Παρά πολύ σωστή η παρατήρηση του andag4. Οι ανενεργοί που υπολογίζουμε είναι μόνο οι φετινοί.
Πιστεύω οριακά να φτάσει στο 3400, κρατώντας μικρό καλάθι. Η δική σου εκτίμηση ποια είναι;
Μιλα με εκκαθαρισμενους καλυτερα.. Εγώ λέω 420 θα φτασει
Καλησπέρα σε όλους!Θα φτάσει το 500 στους ΠΕ03 λέτε ή να αλλάξω πλευρό;
Θεωρώ μαξ 450 θα φτάσει σε περίπτωση που δώσει πολλά νησιά.
Αυτοί είχαν και ΦΕΚ διορισμού. Και μετά βγήκε ο Γιωργάκης στην τηλεόραση με φόντο το Καστελλόριζο.
Καλημέρα σας!Εγώ πιστευω ΠαρασκευήΠότε αναμένουμε την πρόσκληση λέτε; Υπάρχει περίπτωση για σήμερα;
Καλημέρα σας!Πότε αναμένουμε την πρόσκληση λέτε; Υπάρχει περίπτωση για σήμερα;