0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε θα ξεκινήσω από το τελευταίο, για το οποίο η Μάκρη εχει απαντήσει το εξής εγγράφως στη
,H αλήθεια είναι ότι η Μακρή φέτος έδωσε 4-5 φορές αυτή τη συγκεκριμένη απαντηση σε επερώτηση που της έγινε σχετικά με το πώς υπολογίζονται τα οργανικά κενά κ όχι ως απάντηση σε ερώτημα για το αν μπορεί ή οχι ν γίνει διορισμός σε περιοχή που δεν ικανοποιήθηκε μετάθεση . Η απάντηση της βέβαια γράφει ότι διορισμοί γίνονται σε οργανικές θέσεις που απομενουν κενές μετά τις μεταθέσεις κ προφανώς θέλεις ν πεις ότι εξυπακούεται ότι δεν γίνονται διορισμοί σε περιοχές που δεν υπάρχουν κενά, αλλά έλα ντε που η νομοθεσία που παραθέτει δεν λέει κάτι τέτοιο. Μόνο στο αρ 15 του 1566 γράφει κάτι ως ένα βαθμό σχετικό και αυτό μόνο για Αθήνα Θεσσαλονίκη κ όχι συνολικα για όλες τις περιοχές μετάθεσης. Αν δηλ κάποιος εκπαιδευτικός δεν πήρε μετάθεση φέτος κ δει να γίνεται διορισμός στην ίδια περιοχή κ στραφεί εναντίον του κυσδε με την απάντηση της Μακρή, δε νομίζω ότι θ δικαιωθεί. Νομιζω ότι δεν υπάρχει ρητά στη νομοθεσία το ζήτημα που λέμε , αλλά λειτουργούνε με βάση τη κοινή λογική.
Θα δικαιωθεί λόγω του τρόπου υπολογισμού των κενών μεταθέσεων και διορισμών που είναι ίδιος. Δηλαδή το υποθετικό κενο για διορισμο που συζητάμε πώς και με ποια διαδικασία προέκυψε, ενώ δεν ήταν διαθέσιμο για τις μεταθεσεις; ;
Κοίτα να δεις που κ τους δυο σας,σ είχα για τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα..βρούτοι :
Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και των οποίων το ονοματεπώνυμο δεν περιλαμβάνεται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης
Άνετα θα δικαιωθεί. Υπάρχει δικαιωτική απόφαση δικαστηρίου για αυτούς που τους έκαναν υποχρεωτική μετάταξη στην πρωτοβάθμια το 2013. Όταν τους έκαναν μετάταξη τους μετέτρεψαν τα μόρια τους (Δευτεροβάθμιας) σε μόρια πρωτοβάθμιας (με τη λογική ότι "αφού το κάνουμε για όλους, είναι δίκαιο", κάτι που δεν ισχύει). Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι αυτό δε γίνεται. Αντιθέτως, ακόμη και σήμερα αν διοριστείς στην πρωτοβάθμια κι έχεις δουλέψει αναπληρωτής στη δευτεροβάθμια, γίνεται μετατροπή. Παρόλα αυτά, το δικαστήριο τους δικαίωσε.
Δεν έβγαλαν όλα τα διοικητικά εφετεία την ίδια απόφαση, κάποιοι δικαιώθηκαν και κάποιοι όχι. Γι αυτό από τους μετά ταγμένους του 13 κάποιοι ξαναπήραν πίσω τα μόρια της δευτεροβάθμιας και κάποιοι όχι, η κάθε απόφαση αφορούσε μόνο τους συγκεκριμένους προσφεύγοντες που έτυχε να έχουν θετική αποφαση
Όχι, απλά στους επόμενους είπαν (για κάποιον ακατανόητο για μένα λόγο) "αργήσατε". Εγώ έτσι ξέρω τουλάχιστον.
Εννοείται! Καλά τα λες. Εγώ σου λέω απλά να μη δένεις όλα όσα Θάσου λένε στην ομάδα αυτή, εφ όσον υπάρχει. Μην ξεχνάς: εδώ ο καθένας αγωνίζεται για τον εαυτό του. Δύσκολα θ ανοίξουν όλοι όλα τα χαρτιά τους. Γνώμη μου φυσικά. Μακάρι να κάνω λάθος. Μπορεί όντως όλοι να τα πουν όλα και με ειλικρίνεια. Όπως και να χει, εσύ ακούς και φιλτράρει. Και κυρίως: αποφασίζεις με γνώμονα τις δικές σου δυνάμεις. Δήλωσε μόνον όσα σιγουρα μπορείς να πας και να μην εγκαταλείψεις. ♥️♥️♥️♥️♥️
Οι Μαθηματικοί έχουν μια ομάδα στο Facebook που φτιάχνουν τέτοιες διαδικασίες ανάρτησης επιλογών.Η ομάδα λέγεται Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτων Μαθηματικών ΠΕ03 (ΠΕΑΜ)