0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ μπερδεύτηκα με την αλλαγή που έκανε ο trust! Σε ευχαριστούμε πάντως trust για την πολύτιμη βοήθειά σου!!!!!!!
Καλημέρα και καλή Πρωτομαγιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας παρακαλώ, μια και είμαι νέα στο forum. Για να δώ ποια είναι η σειρά μου για διορισμό, κοιτάω τον εκκαθαρισμένο πίνακα αναπληρωτών; Επίσης την άλλη εβδομάδα με το καλό θα ανακοινωθούν και πόσα άτομα θα διορίσουν σε κάθε διεύθυνση;
ο μόνος τρόπος να έχουν το μεγαλύτερο πολιτικό και εκλογικό κέρδος αυτή τη στιγμή είναι να ξέρουμε τα ονόματα των διορισμένων πριν τις εκλογέςεπομένως θεωρώ 100% τα ονόματα των διορισμένων πριν την 21 Μαίου
Το σημαντικό μετα τις εκλογές είναι να μην βρεθείς με καμία "Δήμητρα" στο γκισέ του ταμείου...
Εδώ κοιτάς https://docs.google.com/spreadsheets/d/15uZt7YXv1fnD9GoPJt__iH6em1Hi9o7Q9shalqDAeF8/edit?usp=drivesdkΝαι, αυτό θα περιέχει η πρόσκληση για διορισμούς.
Ο Εφιάλτης για την εκπαίδευση είναι τα ονόματα Κεραμέως και Κούλης ξανά.
πώς μπορούμε στο παραπάνω excel να σταθεροποιήσουμε την πρώτη γραμμή ώστε να μπορούμε να δουμε τα προσόντα ενός υποψηφίου π.χ. στο νούμερο 3400? ή να εισαγάγουμε στην πρώτη γραμμή τα προσόντα ώστε όσο και να κατεβαίνουμε με την μπάρα στα οόματα, τα προσόντα να μένουν στην πρώτη γραμμή?
Ποιος εφιάλτης ...? 28.000 διορισμούς έκαναν...εκτός και αν δεν καταλαβαίνω το είδος της απειλής...