0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η φιλοσοφία σε πολλούς είναι ότι :αν δεν πιάσω κοντά στην επιθυμία ή την ίδια την πόλη που θέλω έχω 2 επιλογέςα) να δηλώσω/πέσω στεριά και μακριά γνωρίζοντας ότι ίσως δυσκολευτώ να πάρω μετάθεση β) να δηλώσω σίγουρο δυσπρόσιτο για να πάρω στα 2 χρόνια υπηρέτησης τα χοντρά μόρια για να διεκδικήσω με τους καλύτερους δυνατούς όρους/μόρια μετάθεση
Ε αρα το
Από την εμπειρία σας και κάποιων η
Να κάνω μια ερώτηση. Είχε ξαναγίνει και στους προηγουμενους διορισμους excel με ανενεργους? Κατά ποσο ήταν κοντα στην πραγματικοτητα?
βρείτε περιοχές (π.χ. Δ' Δωδεκανήσου) που να είναι όλα τα σχολεία/νησιά δυσπρόσιτα και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι βρέξει χιονίσει θα πάρετε διπλασιασμό στη διετία.
Ειδικά αυτή, παίζει και να άδειασε τελείως με τις φετινές μεταθέσεις...
2022: 1671 από τους 8626 συνολικά διορισμούς (ποσοστό 19,37%) ήταν άτομα που δε δούλεψαν εκείνη τη χρονιά (2021-2022) ως αναπληρωτές, δηλαδή τυπικά ανενεργοί.Για το 2021, το έχω τρέξει πολλές φορές γιατί μου φαίνεται απίστευτο, αλλά κατά τα φαινόμενα, από τους 11727 που διορίστηκαν κανένας (!!!) δεν ήταν ανενεργός εκείνη τη χρονιά. Κι οι 11727 που διορίστηκαν, εκείνη τη χρονιά (2020-2021) ήταν κι αναπληρωτές.
Για κάποιο λόγο άδειασε. Γιατί "ταΐζει" καλά
Τι εννοείς;
Κατά Ματθαίον: "Οὕτως ἔσονται οἱ ἔσχατοι πρῶτοι καὶ οἱ πρῶτοι ἔσχατοι". Όλοι μας θα γνωρίζουμε τέτοιες περιπτώσεις νεοδιόριστων του 2021 που όχι μόνο έρχονται στον τόπο τους φέτος, αλλά πλασσάρονται και σε καλή σειρά για τις επερχόμενες τοποθετήσεις.
Εντωμεταξυ, αφου οπως αναφέρει το αρθρο θα βγουν οι οριστικοι της ειδικης πριν την προσκληση, τοτε γιατι δε κάνουν κ τους διορισμους της ειδικης τωρα;;;;